• Taros Kami
  • 中文简体 繁體中文

carana ngumpulan

newsletter

Ngahubungan tim kami

  • Dudung Force Bio-meditech Holdings dugi
  • Tambahkeun: 6788 Songze Avenue, Qingpu District, Shanghai 201706, Cina
  • Tel: + 86-21-62728646
  • Fax: + 86-21-62710529
  • Surélék: exportglobal@healforce.com
  • Kontak baé: Bapak. Bill Shum
  • Website: www.healforce.com
  • Excelim-04
    Excelim-04
    Excelim-04 mangrupa, sistem inovatif komputer-ditulungan éléktromagnétik bedah navigasi, anu geus loba dipaké pikeun visualisasi bedah, tata sarta navigasi pikeun mantuan ngaleutikan trauma iatrogenic ka jaringan otak sakurilingna jeung ngurangan résiko keur bedah komplikasi dina prosedur kranial (kawas neurologi, kranial jeung bedah ENT).
    Maca deui
Copyright © 2017 dudung Force. Sadaya hak disimpen.
WhatsApp Online Chat!