• Taros Kami
  • 中文简体 繁體中文

carana ngumpulan

newsletter

Ngahubungan tim kami

  • Dudung Force Bio-meditech Holdings dugi
  • Tambahkeun: 6788 Songze Avenue, Qingpu District, Shanghai 201706, Cina
  • Tel: + 86-21-62728646
  • Fax: + 86-21-62710529
  • Surélék: exportglobal@healforce.com
  • Kontak baé: Bapak. Bill Shum
  • Website: www.healforce.com
  • EB05
    EB05
    generator electrosurgical EB05 ngagabungkeun versatility jeung kaamanan, pikeun sakabéh prosedur electrosurgical umum sapertos motong na koagulasi dina klinik, kantor jeung kamar darurat.
    Maca deui
  • EB03
    EB03
    generator electrosurgical EB03 mangrupakeun Unit electrosurgical serbaguna pikeun sakabéh prosedur sabudeureun bedah ngaliwatan sakabeh jenis jaringan. Geus terpadu tujuh kaluaran kakuatan, jaringan ngarespon sarta balik éléktroda fungsi pangakuan padet atawa pamisah otomatis, jeung nu surgeons bisa ngalakukeun operasi kacida tepat na aman.
    Maca deui
  • LS2000
    LS2000
    LS2000 electrosurgical generator mangrupakeun Unit electrosurgical dipercaya pikeun prosedur loop electrosurgical excision (LEEP) dina gynecology. Kalawan nepi ka 150 watt kaluaran terasing maksimum, monitoring sarta santunan ayeuna otomatis fungsi, eta bisa ngalakukeun motong precision tinggi na koagulasi kalawan resiko ruksakna termal handap.
    Maca deui
  • Excelim-04
    Excelim-04
    Excelim-04 mangrupa, sistem inovatif komputer-ditulungan éléktromagnétik bedah navigasi, anu geus loba dipaké pikeun visualisasi bedah, tata sarta navigasi pikeun mantuan ngaleutikan trauma iatrogenic ka jaringan otak sakurilingna jeung ngurangan résiko keur bedah komplikasi dina prosedur kranial (kawas neurologi, kranial jeung bedah ENT).
    Maca deui
Copyright © 2017 dudung Force. Sadaya hak disimpen.
WhatsApp Online Chat!