• Taros Kami
  • 中文简体 繁體中文

carana ngumpulan

newsletter

Ngahubungan tim kami

  • Dudung Force Bio-meditech Holdings dugi
  • Tambahkeun: 6788 Songze Avenue, Qingpu District, Shanghai 201706, Cina
  • Tel: + 86-21-62728646
  • Fax: + 86-21-62710529
  • Surélék: exportglobal@healforce.com
  • Kontak baé: Bapak. Bill Shum
  • Website: www.healforce.com
  • FXQ4A
    FXQ4A
    Salaku serbaguna perawatan muka sistem kurban solusi anjeun tiasa gumantung kana, FXQ4A ngajadikeun proyek Anjeun gampang bari eta ngajaga prosedur anjeun nyaman. platform terapi ieu ngidinan Anjeun pikeun gancang respon kana sabar-resiko tinggi anjeun saprak eta terpadu sagalana nu peryogi pikeun thermoregulation sarta rojongan engapan salila terapi resuscitation. Sajaba ti éta, desain Sistim ieu sasari ti taun urang tina pangalaman mun persistently turutan konsép méré penderita rawan anjeun ngurus pangalusna.
    Maca deui
  • FXQ4B
    FXQ4B
    Unit FXQ4B mangrupa rarancang tengah kami tina warmer radian orok jeung lingkungan termal unik pikeun neonates istilah-pinuh prématur sarta. Leuwih ti éta, asesoris resuscitation tiasa pilihan ku Unit dina kondisi darurat.
    Maca deui
  • FXQ3
    FXQ3
    pangabisa kami nyadiakeun lembaga anu ngurus pangalusna pikeun penderita orok, sarta ngurangan tekanan dina kondisi darurat atawa dina NICU.
    Maca deui
  • FXQ4
    FXQ4
    Unit FXQ4 kami nawarkeun lembaga anu ngurus pangalusna jeung thermoregulation optimal pikeun penderita bayi basa aranjeunna keur aya di darurat atawa terapi jaundice dina Sistim perawatan muka.
    Maca deui
Copyright © 2017 dudung Force. Sadaya hak disimpen.
WhatsApp Online Chat!