• Taros Kami
  • 中文简体 繁體中文

carana ngumpulan

newsletter

Ngahubungan tim kami

  • Dudung Force Bio-meditech Holdings dugi
  • Tambahkeun: 6788 Songze Avenue, Qingpu District, Shanghai 201706, Cina
  • Tel: + 86-21-62728646
  • Fax: + 86-21-62710529
  • Surélék: exportglobal@healforce.com
  • Kontak baé: Bapak. Bill Shum
  • Website: www.healforce.com
  • GLQ-1L
    GLQ-1L
    Pasien bayi kalawan hyperbilirubinemia sadayana kudu miara pangalusna pikeun threating jaundice. garis urang produk phototherapy nyadiakeun Anjeun reliabiliti jeung stabilitas intensif phototherapy ku lampu LED for geus sabar orok Anjeun. Unit ngabogaan panjang-hirup nu nyadiakeun 20.000 pikeun 0.000 jam terapi lampu.
    Maca deui
  • GLQ-2
    GLQ-2
    Pasien bayi kalawan hyperbilirubinemia sadayana kudu miara pangalusna pikeun nyampurkeun jaundice. garis urang produk phototherapy nyadiakeun Anjeun reliabiliti jeung stabilitas intensif phototherapy ku lampu fluoresensi biru for geus sabar orok Anjeun
    Maca deui
Copyright © 2017 dudung Force. Sadaya hak disimpen.
WhatsApp Online Chat!