• Taros Kami
  • 中文简体 繁體中文

carana ngumpulan

newsletter

Ngahubungan tim kami

  • Dudung Force Bio-meditech Holdings dugi
  • Tambahkeun: 6788 Songze Avenue, Qingpu District, Shanghai 201706, Cina
  • Tel: + 86-21-62728646
  • Fax: + 86-21-62710529
  • Surélék: exportglobal@healforce.com
  • Kontak baé: Bapak. Bill Shum
  • Website: www.healforce.com
  • 8502H
    8502H
    Salaku urang luhureun hiji incubator orok teu sambungan basajan tina incubator na phototherapy unit. Integrasi canggih ngaktipkeun yen bayi kalawan hyperbilirubinemia bisa nampa kabeh sabudeureun biru sinar phototherapy dina hiji lingkungan luyu, sheltered sarta dipercaya. Unggal rinci kaasup jarak antara unit phototherapy tur sabar, inténsitas katerangan jeung saterusna hasilna tina hasil panalungtikan pengkuh tur ketat tur pangalaman for geus sabar bayi anjeun bari eta rigorously mawa kaluar kawajiban mayungan orok kalayan perawatan pangsaena.
    Maca deui
  • 8502D
    8502D
    Kami phototherapy orok incubator 8502D ngajaga penderita neonate di lingkungan stabil sarta nawarkeun terapi jaundice pangalusna. Desain phototherapy incubator ngamungkinkeun pikeun penderita rapuh anu peryogi pangalusna perawatan nyaman jeung caregivers anu make unit gampang jeung ramah dumasar kana runtuyan incubator orok urang.
    Maca deui
  • 8502S
    8502S
    Mode 8502S mangrupa hiji dasar tina 8502 serial kalayan fungsi incubator orok jeung perlakuan phototherapy pikeun penderita neonate kalawan jaundice. Sajaba ti éta, unit bisa némbongkeun parameter akurat, suhu hawa, hawa kulit jeung multi alarm ku tilu tingkatan.
    Maca deui
Copyright © 2017 dudung Force. Sadaya hak disimpen.
WhatsApp Online Chat!