• Taros Kami
  • 中文简体 繁體中文

carana ngumpulan

newsletter

Ngahubungan tim kami

  • Dudung Force Bio-meditech Holdings dugi
  • Tambahkeun: 6788 Songze Avenue, Qingpu District, Shanghai 201706, Cina
  • Tel: + 86-21-62728646
  • Fax: + 86-21-62710529
  • Surélék: exportglobal@healforce.com
  • Kontak baé: Bapak. Bill Shum
  • Website: www.healforce.com
  • YXK-2000G
    YXK-2000G
    Urang dirancang unit YXK-2000G kalawan sistem thermoregulation canggih for geus sabar neonate for teu jaga pangalusna, jeung humidifier servo-dikawasa nyadiakeun hawa nyaman jero incubator kalayan hawa laju low. Kadali sabanding nyadiakeun asor kedah hawa penderita 'iraha jeung dimana. Desain serbaguna tina témbok ganda nyegah leungitna panas evaporative umum di segel sakuliling meunang cared adequately.
    Maca deui
  • YXK-2000GA
    YXK-2000GA
    The YXK-2000GA ogé mangrupa tampilan hawa intuitif jeung sistem thermoregulation canggih pikeun caregivers, ogé diawaskeun asor akurat ku 40% -80% RH jero incubators.
    Maca deui
  • YXK-5GB
    YXK-5GB
    Urang dirancang hiji kaayaan lingkungan cocog pikeun sabar neonate ku sistem thermoregulation canggih, tur kamampuhna ngadalikeun panas sarta nois jeung saterusna, nyadiakeun nyaman, gampang ngagunakeun pikeun caregivers.
    Maca deui
  • YXK-6G
    YXK-6G
    visi urang nyaeta ngadukung hiji sistem thermoregulation canggih for geus sabar neonate ku pangalaman klinis kami éksténsif. The YXK-6G mangrupa modél dasar urang tapi design ci incubator ngajaga neonate rapuh di lingkungan stabil pikeun perawatan pangalusna.
    Maca deui
Copyright © 2017 dudung Force. Sadaya hak disimpen.
WhatsApp Online Chat!