• Taros Kami
  • 中文简体 繁體中文

carana ngumpulan

newsletter

Ngahubungan tim kami

  • Dudung Force Bio-meditech Holdings dugi
  • Tambahkeun: 6788 Songze Avenue, Qingpu District, Shanghai 201706, Cina
  • Tel: + 86-21-62728646
  • Fax: + 86-21-62710529
  • Surélék: exportglobal@healforce.com
  • Kontak baé: Bapak. Bill Shum
  • Website: www.healforce.com
  • YXK-2000G
    YXK-2000G
    Urang dirancang unit YXK-2000G kalawan sistem thermoregulation canggih for geus sabar neonate for teu jaga pangalusna, jeung humidifier servo-dikawasa nyadiakeun hawa nyaman jero incubator kalayan hawa laju low. Kadali sabanding nyadiakeun asor kedah hawa penderita 'iraha jeung dimana. Desain serbaguna tina témbok ganda nyegah leungitna panas evaporative umum di segel sakuliling meunang cared adequately.
    Maca deui
  • YXK-2000GA
    YXK-2000GA
    The YXK-2000GA ogé mangrupa tampilan hawa intuitif jeung sistem thermoregulation canggih pikeun caregivers, ogé diawaskeun asor akurat ku 40% -80% RH jero incubators.
    Maca deui
  • YXK-5GB
    YXK-5GB
    Urang dirancang hiji kaayaan lingkungan cocog pikeun sabar neonate ku sistem thermoregulation canggih, tur kamampuhna ngadalikeun panas sarta nois jeung saterusna, nyadiakeun nyaman, gampang ngagunakeun pikeun caregivers.
    Maca deui
  • YXK-6G
    YXK-6G
    visi urang nyaeta ngadukung hiji sistem thermoregulation canggih for geus sabar neonate ku pangalaman klinis kami éksténsif. The YXK-6G mangrupa modél dasar urang tapi design ci incubator ngajaga neonate rapuh di lingkungan stabil pikeun perawatan pangalusna.
    Maca deui
  • 8502H
    8502H
    Salaku urang luhureun hiji incubator orok teu sambungan basajan tina incubator na phototherapy unit. Integrasi canggih ngaktipkeun yen bayi kalawan hyperbilirubinemia bisa nampa kabeh sabudeureun biru sinar phototherapy dina hiji lingkungan luyu, sheltered sarta dipercaya. Unggal rinci kaasup jarak antara unit phototherapy tur sabar, inténsitas katerangan jeung saterusna hasilna tina hasil panalungtikan pengkuh tur ketat tur pangalaman for geus sabar bayi anjeun bari eta rigorously mawa kaluar kawajiban mayungan orok kalayan perawatan pangsaena.
    Maca deui
  • 8502D
    8502D
    Kami phototherapy orok incubator 8502D ngajaga penderita neonate di lingkungan stabil sarta nawarkeun terapi jaundice pangalusna. Desain phototherapy incubator ngamungkinkeun pikeun penderita rapuh anu peryogi pangalusna perawatan nyaman jeung caregivers anu make unit gampang jeung ramah dumasar kana runtuyan incubator orok urang.
    Maca deui
  • 8502S
    8502S
    Mode 8502S mangrupa hiji dasar tina 8502 serial kalayan fungsi incubator orok jeung perlakuan phototherapy pikeun penderita neonate kalawan jaundice. Sajaba ti éta, unit bisa némbongkeun parameter akurat, suhu hawa, hawa kulit jeung multi alarm ku tilu tingkatan.
    Maca deui
  • FXQ4A
    FXQ4A
    Salaku serbaguna perawatan muka sistem kurban solusi anjeun tiasa gumantung kana, FXQ4A ngajadikeun proyek Anjeun gampang bari eta ngajaga prosedur anjeun nyaman. platform terapi ieu ngidinan Anjeun pikeun gancang respon kana sabar-resiko tinggi anjeun saprak eta terpadu sagalana nu peryogi pikeun thermoregulation sarta rojongan engapan salila terapi resuscitation. Sajaba ti éta, desain Sistim ieu sasari ti taun urang tina pangalaman mun persistently turutan konsép méré penderita rawan anjeun ngurus pangalusna.
    Maca deui
Copyright © 2017 dudung Force. Sadaya hak disimpen.
WhatsApp Online Chat!