• Taros Kami
  • 中文简体 繁體中文

carana ngumpulan

newsletter

Ngahubungan tim kami

  • Dudung Force Bio-meditech Holdings dugi
  • Tambahkeun: 6788 Songze Avenue, Qingpu District, Shanghai 201706, Cina
  • Tel: + 86-21-62728646
  • Fax: + 86-21-62710529
  • Surélék: exportglobal@healforce.com
  • Kontak baé: Bapak. Bill Shum
  • Website: www.healforce.com
  • ICU siling Unit Supply
    ICU siling Unit Supply
    Téknologi médis geus dilengkepan Ors na ICUs kalawan equipments kuat. Professional peryogi solusi pikeun ngatur sakabéh alat dina cara optimal pikeun workflow efisien pamustunganana pikeun kapentingan sabar. Ogé ngadegkeun dudung unit suplai siling Force ningkatkeun efisiensi gaw ku ngangkat alat kana lantai, incorporating toko jeung positioning aranjeunna langsung ka titik akut jaga.
    Maca deui
  • OR Unit Supply siling
    OR Unit Supply siling
    Téknologi médis geus dilengkepan Ors na ICUs kalawan equipments kuat. Professional peryogi solusi pikeun ngatur sakabéh alat dina cara optimal pikeun workflow efisien pamustunganana pikeun kapentingan sabar. Ogé ngadegkeun dudung unit suplai siling Force ningkatkeun efisiensi gaw ku ngangkat alat kana lantai, incorporating toko jeung positioning aranjeunna langsung ka titik akut jaga.
    Maca deui
Copyright © 2017 dudung Force. Sadaya hak disimpen.
WhatsApp Online Chat!