• Taros Kami
  • 中文简体 繁體中文

carana ngumpulan

newsletter

Ngahubungan tim kami

  • Dudung Force Bio-meditech Holdings dugi
  • Tambahkeun: 6788 Songze Avenue, Qingpu District, Shanghai 201706, Cina
  • Tel: + 86-21-62728646
  • Fax: + 86-21-62710529
  • Surélék: exportglobal@healforce.com
  • Kontak baé: Bapak. Bill Shum
  • Website: www.healforce.com
  • Anaeston 5000
    Anaeston 5000
    Anaeston 5000 mesin anesthesia geus terpadu sadayana modus ventilasi utama kayaning mantuan, kontrol jeung mantuan-control ventilasi. Ieu nawiskeun ngawaskeun komprehensif sarta ngabogaan panganteur tampilan jelas, pikeun mantuan migawé pangiriman anesthesia kualitasna alus sarta manajemén.
    Maca deui
  • Anaeston 3000
    Anaeston 3000
    Anaeston 3000 mesin anesthesia nyadiakeun solusi anesthesia affordable sarta fléksibel for lah ayeuna na mangsa nu bakal datang. konsumén urang tiasa mimitian ku aplikasi rutin. Mesin anesthesia nyaeta upgradeable sasuai ubar keur ngabius papanggih konsumén hadé '. ékspansi ubar keur ngabius workstation modern oge meujeuhna mun greatly ningkatkeun workflow jeung ditegor biaya operasi.
    Maca deui
Copyright © 2017 dudung Force. Sadaya hak disimpen.
WhatsApp Online Chat!