• Taros Kami
  • 中文简体 繁體中文

carana ngumpulan

newsletter

Ngahubungan tim kami

  • Dudung Force Bio-meditech Holdings dugi
  • Tambahkeun: 6788 Songze Avenue, Qingpu District, Shanghai 201706, Cina
  • Tel: + 86-21-62728646
  • Fax: + 86-21-62710529
  • Surélék: exportglobal@healforce.com
  • Kontak baé: Bapak. Bill Shum
  • Website: www.healforce.com
  • HFease-100
    HFease-100
    HFease100 méja operasi bedah mangrupakeun tabel operasi kontrol leungeun nu boga kapasitas beban 200 kg. Ieu bisa gampang nyetél tur diposisikan papanggih sagala jinis pangabutuh operasi bedah.
    Maca deui
  • HFease 400
    HFease 400
    HFease400 surgical operating table is an electric operating table that can be set up and positioned easily with remote controller. The interchangeable top is made of shape memory material to provide great comfort. With highly stable hydraulic system, the whole system can make all kinds of surgical positions, precisely and quietly.
    Maca deui
Copyright © 2017 dudung Force. Sadaya hak disimpen.
WhatsApp Online Chat!