• Taros Kami
  • 中文简体 繁體中文

carana ngumpulan

newsletter

Ngahubungan tim kami

  • Dudung Force Bio-meditech Holdings dugi
  • Tambahkeun: 6788 Songze Avenue, Qingpu District, Shanghai 201706, Cina
  • Tel: + 86-21-62728646
  • Fax: + 86-21-62710529
  • Surélék: exportglobal@healforce.com
  • Kontak baé: Bapak. Bill Shum
  • Website: www.healforce.com
  • Smart RO (15,30L / h)
    Smart RO (15,30L / h)
    Nyadiakeun 15 atanapi 30 liter / hr cai dimurnikeun kalawan harga nu geus comparable mun patuh AMDK dimurnikeun tanpa repot tina nyusun sinambung jeung neundeun. Smart 15/30 nyaéta ongkos-éféktif jeung anu leuwih ramah lingkungan ti unit distilasi tradisional.
    Unit 's ukuranana ci ngameunangkeun bisa diposisikan dina atawa dina bangku, témbok dipasang atawa dipasangan kana kabinét a.
    Maca deui
  • RO (50,100,150L / h)
    RO (50,100,150L / h)
    Ongkos-efektif nyadiakeun 50.100.150 liter / hr cai dimurnikeun patuh. Smart 50/100/150 ensures a suplai sinambung cai dimurnikeun pikeun pamasangan sapertos tunggal disinfectors washer na reprocessors endoscope.
    Maca deui
  • Pureforce RO (150,300,500L / h)
    Pureforce RO (150,300,500L / h)
    Pureforce RO150 / 300/500 sistim béaya-efektif nyadiakeun cai feed kualitas luhur di ongkos 150 nepi ka 500 liter / hr mun reprocessors endoscope ageung atanapi sababaraha otomatis tur pamasangan washer disinfector
    Maca deui
Copyright © 2017 dudung Force. Sadaya hak disimpen.
WhatsApp Online Chat!