• Taros Kami
  • 中文简体 繁體中文

carana ngumpulan

newsletter

Ngahubungan tim kami

  • Dudung Force Bio-meditech Holdings dugi
  • Tambahkeun: 6788 Songze Avenue, Qingpu District, Shanghai 201706, Cina
  • Tel: + 86-21-62728646
  • Fax: + 86-21-62710529
  • Surélék: exportglobal@healforce.com
  • Kontak baé: Bapak. Bill Shum
  • Website: www.healforce.com
  • ROA (30,50,100,150L / h)
    ROA (30,50,100,150L / h)
    Ongkos-efektif nyadiakeun 50.100.150 liter / hr cai dimurnikeun patuh. The ROA 50/100/150 ensures a suplai sinambung cai dimurnikeun pikeun pratically unggal sato di vivarium nu
    Maca deui
  • Pureforce ROA (150,300,500L / h)
    Pureforce ROA (150,300,500L / h)
    Pureforce ROA sanggup nyadiakeun cai keur praktis na unggal sato di vivarium nu. Naha anjeun boga beurit, beurit, anjing, babi guinea, primata non-manusa, hogs, manuk, ucing, atawa kelenci, kami geus tailored solusi pikeun nyocogkeun ka spésiésna.
    Maca deui
Copyright © 2017 dudung Force. Sadaya hak disimpen.
WhatsApp Online Chat!