• Taros Kami
  • 中文简体 繁體中文

carana ngumpulan

newsletter

Ngahubungan tim kami

  • Dudung Force Bio-meditech Holdings dugi
  • Tambahkeun: 6788 Songze Avenue, Qingpu District, Shanghai 201706, Cina
  • Tel: + 86-21-62728646
  • Fax: + 86-21-62710529
  • Surélék: exportglobal@healforce.com
  • Kontak baé: Bapak. Bill Shum
  • Website: www.healforce.com
  • Smart Rob / Smart Rob-Sunda (15,30L / h)
    Smart Rob / Smart Rob-Sunda (15,30L / h)
    Sistim Smart Rob bisa ngahasilkeun CAP / CLSI Tipe I cai réagen pikeun analyzer.It klinis nyandak sambungan langsung sarta operasi online. Bebas outlet cai kontrol manual bisa dipaké pikeun aplikasi tambahan.
    Maca deui
  • Smart Rob / Smart Rob-Sunda (50,100,150L / h)
    Smart Rob / Smart Rob-Sunda (50,100,150L / h)
    Sistim Smart Rob bisa ngahasilkeun CAP / CLSI Tipe I cai réagen pikeun analyzer.It klinis nyandak sambungan langsung sarta operasi online. Bebas outlet cai kontrol manual bisa dipaké pikeun aplikasi tambahan.
    Maca deui
  • Pureforce ROE (30,70,100L / h)
    Pureforce ROE (30,70,100L / h)
    Dudung Force geus ngembangkeun modél Pureforce ROE, husus keur solusi cai nuntut tinggi di laboratorium. Incorporating kalawan modul electrodeionization, Pureforce ROE terus bisa nyadiakeun tipe II cai dimurnikeun
    Maca deui
  • Pureforce ROE (150,300,500L / h)
    Pureforce ROE (150,300,500L / h)
    Pureforce ROE susunan standar di kualitas, rarancang jeung inovasi anu asalna ti warisan loba taun pangalaman dina sebaran terpusat cai laboratorium.
    Pureforce ROE nawarkeun cai feed kualitas luhur pikeun sababaraha analyzers biokimia otomatis sakaligus ngaliwatan distribution loop
    Maca deui
Copyright © 2017 dudung Force. Sadaya hak disimpen.
WhatsApp Online Chat!