• Taros Kami
  • 中文简体 繁體中文

carana ngumpulan

newsletter

Ngahubungan tim kami

  • Dudung Force Bio-meditech Holdings dugi
  • Tambahkeun: 6788 Songze Avenue, Qingpu District, Shanghai 201706, Cina
  • Tel: + 86-21-62728646
  • Fax: + 86-21-62710529
  • Surélék: exportglobal@healforce.com
  • Kontak baé: Bapak. Bill Shum
  • Website: www.healforce.com
  • Smart RO (15,30L / h)
    Smart RO (15,30L / h)
    Nyadiakeun 15 atanapi 30 liter / hr cai dimurnikeun kalawan harga nu geus comparable mun patuh AMDK dimurnikeun tanpa repot tina nyusun sinambung jeung neundeun. Smart 15/30 nyaéta ongkos-éféktif jeung anu leuwih ramah lingkungan ti unit distilasi tradisional.
    Unit 's ukuranana ci ngameunangkeun bisa diposisikan dina atawa dina bangku, témbok dipasang atawa dipasangan kana kabinét a.
    Maca deui
  • RO (50,100L / h)
    RO (50,100L / h)
    Aplikasi has
    - Feed pikeun purifikasi cai laboratorium
    - Kimia Umum
    - Laboratorium mesin cuci
    - Feed pikeun autoclave jeung iklim chamber
    - préparasi panyangga
    Maca deui
Copyright © 2017 dudung Force. Sadaya hak disimpen.
WhatsApp Online Chat!