• Taros Kami
  • 中文简体 繁體中文

carana ngumpulan

newsletter

Ngahubungan tim kami

  • Dudung Force Bio-meditech Holdings dugi
  • Tambahkeun: 6788 Songze Avenue, Qingpu District, Shanghai 201706, Cina
  • Tel: + 86-21-62728646
  • Fax: + 86-21-62710529
  • Surélék: exportglobal@healforce.com
  • Kontak baé: Bapak. Bill Shum
  • Website: www.healforce.com
  • Smart Ditambah E
    Smart Ditambah E
    téhnik purifikasi cai lawanna, kaasup kaayaan-of-nu-seni téhnologi electrodeionization, mastikeun kiriman kualitas konstanta sarta dipercaya Tipe 2 cai murni
    Maca deui
  • Smart ROP
    Smart ROP
    Smart ROP runtuyan ngahasilkeun kualitas luhur cai murni kalawan resistivity punjul tur TOC low (<30ppb)
    Maca deui
Copyright © 2017 dudung Force. Sadaya hak disimpen.
WhatsApp Online Chat!