• Taros Kami
  • 中文简体 繁體中文

carana ngumpulan

newsletter

Ngahubungan tim kami

  • Dudung Force Bio-meditech Holdings dugi
  • Tambahkeun: 6788 Songze Avenue, Qingpu District, Shanghai 201706, Cina
  • Tel: + 86-21-62728646
  • Fax: + 86-21-62710529
  • Surélék: exportglobal@healforce.com
  • Kontak baé: Bapak. Bill Shum
  • Website: www.healforce.com
  • Smart N-II
    Smart N-II
    Sistem Smart N-II mangrupakeun leyuran ci anu ngagabungkeun produksi cai murni sarta cai ultrapure dina Unit tunggal - ngaleungitkeun butuh tahap pretreatment hulu sahiji sistem cai ultrapure.
    Maca deui
  • Smart NE, Daerah Tingkat
    Smart NE, Daerah Tingkat
    Smart Sistim NE, Daerah Tingkat nyaéta sistem purifikasi cai, integral tina electrodeionizaitontechnology ka cai produk ultrapure. téhnologi Edi brings benefit kaasup konsumsi low tanaga, ongkos pangropéa handap, bursa ion hadé tur euweuh particulates atawa kontaminasi organik.
    Maca deui
  • gampil
    gampil
    Modél Mudah nyaeta sagala-di-hiji sistem pikeun ngahasilkeun Tipe I, II jeung III cai murni. Hal ieu dirarancang husus pikeun pamaké anu aplikasi cai murni anu lega tapi ogé biaya perhatian aspék éféktif
    Maca deui
  • Smart Mini
    Smart Mini
    Desain anyar ci pikeun volume leutik pamakéan cai ultra-murni
    Maca deui
  • Smart P
    Smart P
    Maca deui
  • Smart N
    Smart N
    Sistem Smart N mangrupakeun leyuran ci anu ngagabungkeun produksi cai murni sarta cai ultra-murni dina unit- tunggal ngaleungitkeun butuh tahap pre-perlakuan hulu tina ultra-murni sistem cai
    Maca deui
  • Smart Ditambah ep
    Smart Ditambah ep
    Hiji sekuen komprehensif sarta dioptimalkeun of purifikasi cai sarta téknologi mantau ngamungkinkeun sistem digabungkeun sahingga ngahasil duanana murni (Tipe 2) jeung cai ultra-murni ti ketok. téhnologi Edi dipaténkeun na ergonomic dispensers cai jauh nyadiakeun kualitas cai konsisten tur pangiriman dioptimalkeun.
    Maca deui
  • Smart Ditambah P (T)
    Smart Ditambah P (T)
    Sistem Smart Ditambah P geus dirancang hususna keur anjeun. Ngagunakeun sumber aya cai murni sakumaha eupan, sistem Smart Ditambah P delivers-kualitas luhur cai ultra-murni (nilai resistivity: 18.2MΩ.cm @ 25 ℃, ≤5ppb), nyadiakeun hiji leyuran cai ultra-murni diadaptasi pikeun laboratorium dinten ieu lingkung.
    Maca deui
Copyright © 2017 dudung Force. Sadaya hak disimpen.
WhatsApp Online Chat!