• Taros Kami
  • 中文简体 繁體中文

carana ngumpulan

newsletter

Ngahubungan tim kami

  • Dudung Force Bio-meditech Holdings dugi
  • Tambahkeun: 6788 Songze Avenue, Qingpu District, Shanghai 201706, Cina
  • Tel: + 86-21-62728646
  • Fax: + 86-21-62710529
  • Surélék: exportglobal@healforce.com
  • Kontak baé: Bapak. Bill Shum
  • Website: www.healforce.com
  • X 960 Real-waktos PCR
    X 960 Real-waktos PCR
    The X960 real-time Sistim PCR nyaeta kinerja luhur pakakas benchtop mere Anjeun kontrol gede data percobaan Anjeun. Ieu delivers reliabilitas, sensitipitas, sarta akurasi, nu ieu dioptimalkeun pikeun ngaktipkeun rentang broadest tina aplikasi PCR kuantitatif.
    Maca deui
Copyright © 2017 dudung Force. Sadaya hak disimpen.
WhatsApp Online Chat!