• Taros Kami
  • 中文简体 繁體中文

carana ngumpulan

newsletter

Ngahubungan tim kami

  • Dudung Force Bio-meditech Holdings dugi
  • Tambahkeun: 6788 Songze Avenue, Qingpu District, Shanghai 201706, Cina
  • Tel: + 86-21-62728646
  • Fax: + 86-21-62710529
  • Surélék: exportglobal@healforce.com
  • Kontak baé: Bapak. Bill Shum
  • Website: www.healforce.com
  • T960
    T960
    The Genemate T960 Toel cycler teh andalannya of dudung Force platform Ngabuburit termal, maturan kinerja unmatched pikeun gancang, hasilna akurat jeung panganteur seni kalawan cara anyar pikeun ngaoptimalkeun protokol na minuhan kabutuhan unik sagala panalungtik urang. Éta nyandak anjeun milih tina sababaraha modul réaksi ditukeurkeun, nganggo panganteur layar toél intuitif, ngaoptimalkeun assays PCR ngagunakeun fitur gradién, ngangkut payil Anjeun tur data ku USB flash drive, sarta nyambung ka laptop anjeun / PC pikeun monitoring jauh jeung Ngaronjatkeun hareup .
    Maca deui
  • B960
    B960
    Garansi dipercaya pikeun akurasi suhu.
    Hawa ngalegaan mode kontrol nu ngadeukeutan ka kontrol hawa percobaan diperlukeun na nyaeta bisa éféktif nyingkahan kasalahan sistem disababkeun ku disaccord sahiji titik hawa diantara suhu tampilan angklung urang, hawa block sabenerna sarta suhu diperlukeun pikeun réagen. Ku kituna salaku pikeun ngaronjatkeun katepatan percobaan jeung mastikeun efisiensi tinggi, kontrol hawa program debugging ketat ngajadikeun yakin yen unggal alat bisa minuhan kaperluan percobaan béda.
    12 panyilidikan hawa channel ngadeteksi sakaligus, nu mastikeun homogénitas tina hawa sampel. Téhnik hermetic-spasi epektip bisa ngaleungitkeun PCR pangaruh marginal. Tehnik usik hawa luar tracing nu nguji kurva jero bisa éféktif mastikeun katepatan tina hawa sampel.
    Maca deui
  • K960
    K960
    Téknologi semikonduktor paling canggih (Peltier dumasar)
    Perkara kumaha anjeun ngonpigurasi K960 gradién Sistim cycler termal anjeun, eta nyadiakeun kinerja tinggi-tungtung nu peryogi, gampang diluyukeun papanggih lab anjeun ngarobah PCR perlu, tur mantuan anjeun cicing dina anggaran Anjeun. Dirancang pikeun kasulitan-gratis, operasi lila-hirup sanajan di lingkungan paling rigorous, anu K960 delivers reproducibility beredar - well-ka-sumur, sample-to-sample, sarta alat-to-alat.
    Maca deui
  • K640
    K640
    The K640 cycler termal ngagabungkeun industry- téhnologi baku ti 960 series- tapi paket leuwih kompak tur kalawan harga nu leuwih handap.
    Maca deui
  • K160
    K160
    Although the K160 is small in size, its performance is not inferior. It has multiple capacity PCR tube selection and adopts the latest generation of semiconductor technology. It also has an animation demonstration function, which is convenient for teaching and students to understand.
    Maca deui
  • Trident 960
    Trident 960
    Desain modul bebas bisa mantuan tanaga lab ngagunakeun intrument beuki epektip tur nyingkahan kabingungan disababkeun ku pamakéan cross antara pamaké béda
    Maca deui
  • X 960 Real-waktos PCR
    X 960 Real-waktos PCR
    The X960 real-time Sistim PCR nyaeta kinerja luhur pakakas benchtop mere Anjeun kontrol gede data percobaan Anjeun. Ieu delivers reliabilitas, sensitipitas, sarta akurasi, nu ieu dioptimalkeun pikeun ngaktipkeun rentang broadest tina aplikasi PCR kuantitatif.
    Maca deui
  • KF960
    KF960
    Ulah ngantep instrumen goréng kompromi hasil PCR Anjeun. Nyokot kadali percobaan Anjeun. Dudung Force KF960 Sistim Ngabuburit termal méré Anjeun kakuatan pikeun ngalakukeun percobaan rék ngalakukeun, jalan rék ngalakukeun aranjeunna. Kabéh nu pangalaman - jutaan réaksi sapoé - nambahan nepi ka kayakinan, naha anjeun lakukeun sababaraha sampel, atawa sababaraha sarébu. KF960 ngarojong konstan Anjeun narékahan pikeun uniformity luar biasa tur hasilna bermakna.
    Maca deui
Copyright © 2017 dudung Force. Sadaya hak disimpen.
WhatsApp Online Chat!