• Taros Kami
  • 中文简体 繁體中文

carana ngumpulan

newsletter

Ngahubungan tim kami

  • Dudung Force Bio-meditech Holdings dugi
  • Tambahkeun: 6788 Songze Avenue, Qingpu District, Shanghai 201706, Cina
  • Tel: + 86-21-62728646
  • Fax: + 86-21-62710529
  • Surélék: exportglobal@healforce.com
  • Kontak baé: Bapak. Bill Shum
  • Website: www.healforce.com
  • Neofuge 13
    Neofuge 13
    Dudung Force speed tinggi centrifuge pribadi Neofuge 13 nyadiakeun pangaruh centrifugal unggulan sarta Gampang dipaké kalawan reliabiliti tinggi jeung kaamanan. Ieu bisa loba dipaké di laboratorium, klinik sarta institutes panalungtikan.
    Maca deui
  • Neofuge 15
    Neofuge 15
    Dudung Force Neofuge 15 nawarkeun pungsionalitas tilu centrifuges: tinggi-kapasitas, umum-Tujuan centrifuge pikeun Panén sél; a centrifuge-speed tinggi pikeun misahkeun lysates sél; sarta microcentrifuge pikeun precipitations DNA.
    Maca deui
  • Neofuge 1600
    Neofuge 1600
    Dudung Force Neofuge 1600 centrifuge laboratorium benchtop susunan standar di kualitas, desain, sarta inovasi anu asalna ti warisan loba taun pangalaman. Neofuge 1600 nawarkeun versatility aplikasi maksimum kaasup hiji-kapasitas tinggi, umum-Tujuan centrifuge pikeun Panén sél; a centrifuge-speed tinggi pikeun misahkeun lysates sél; sarta microcentrifuge pikeun precipitations DNA.
    Maca deui
Copyright © 2017 dudung Force. Sadaya hak disimpen.
WhatsApp Online Chat!