• Taros Kami
  • 中文简体 繁體中文

carana ngumpulan

newsletter

Ngahubungan tim kami

  • Dudung Force Bio-meditech Holdings dugi
  • Add: 6788 Songze Avenue, Qingpu District, Shanghai 201706, China
  • Tel: + 86-21-62728646
  • Fax: + 86-21-62710529
  • Surélék: exportglobal@healforce.com
  • Kontak baé: Bapak. Bill Shum
  • Website: www.healforce.com
  • Neofuge 13
    Neofuge 13
    Dudung Force speed tinggi centrifuge pribadi Neofuge 13 nyadiakeun pangaruh centrifugal unggulan sarta Gampang dipaké kalawan reliabiliti tinggi jeung kaamanan. Ieu bisa loba dipaké di laboratorium, klinik sarta institutes panalungtikan.
    Maca deui
  • Neofuge 13R
    Neofuge 13R
    Dudung Force speed tinggi centrifuge pribadi Neofuge 13R nyadiakeun pangaruh centrifugal unggulan sarta Gampang dipaké kalawan reliabiliti tinggi jeung kaamanan.
    - Maximum speed 15000rpm
    - kapasitas Maximum 24 × 1,5 / 2.0ml, 16 × 5ml
    - rentang Suhu -10 ℃ ~ 40 ℃
    Maca deui
  • Neofuge 15
    Neofuge 15
    Dudung Force Neofuge 15 nawarkeun pungsionalitas tilu centrifuges: tinggi-kapasitas, umum-Tujuan centrifuge pikeun Panén sél; a centrifuge-speed tinggi pikeun misahkeun lysates sél; sarta microcentrifuge pikeun precipitations DNA.
    Maca deui
  • Neofuge 15R
    Neofuge 15R
    Nunjuk konci
    - spin nepi ka 16.000 rpm ka 20.800 × g
    - Max. kapasitas 400ml
    - drive induksi tanpa brushes karbon
    - motor taméng pikeun pondok akselerasi jeung ngerem kali
    - rentang lega adapters jeung asesoris modular
    Maca deui
  • Neofuge 18R
    Neofuge 18R
    Dudung Force Neofuge 18R centrifuge laboratorium, nyadiakeun pangaruh centrifugal alus teuing jeung gampang ngagunakeun kalawan reliabiliti tinggi jeung kaamanan, anu loba dipaké dina widang panalungtikan molekul jeung biokimia, jeung diagnosis médis.
    - laboratorium médis Leutik
    - Biokimia panalungtikan biologi molekular
    - analysis rutin di laboratorium industri
    Maca deui
  • Neofuge 1600
    Neofuge 1600
    Dudung Force Neofuge 1600 centrifuge laboratorium benchtop susunan standar di kualitas, desain, sarta inovasi anu asalna ti warisan loba taun pangalaman. Neofuge 1600 nawarkeun versatility aplikasi maksimum kaasup hiji-kapasitas tinggi, umum-Tujuan centrifuge pikeun Panén sél; a centrifuge-speed tinggi pikeun misahkeun lysates sél; sarta microcentrifuge pikeun precipitations DNA.
    Maca deui
  • Neofuge 1600R
    Neofuge 1600R
    Dudung Force Neofuge 1600R centrifuge laboratorium benchtop susunan standar di kualitas, desain, sarta inovasi anu asalna ti warisan loba taun pangalaman. Neofuge 1600R nawarkeun versatility aplikasi maksimum kaasup hiji-kapasitas tinggi, umum-Tujuan centrifuge pikeun Panén sél; a centrifuge-speed tinggi pikeun misahkeun lysates sél; sarta microcentrifuge pikeun precipitations DNA.
    Maca deui
  • Neofuge 23R
    Neofuge 23R
    Featuring kawasa, motor bébas-diropéa, Centrifuge Neofuge 23R accommodates rupa-rupa rotors na spins pelat / tabung ti 0.2ml ka 4 × 180ml di low-ka luhur speeds pikeun rupa-rupa aplikasi.
    Maca deui
Copyright © 2017 dudung Force. Sadaya hak disimpen.
WhatsApp Online Chat!