• Taros Kami
  • 中文简体 繁體中文

carana ngumpulan

newsletter

Ngahubungan tim kami

  • Dudung Force Bio-meditech Holdings dugi
  • Add: 6788 Songze Avenue, Qingpu District, Shanghai 201706, China
  • Tel: + 86-21-62728646
  • Fax: + 86-21-62710529
  • Surélék: exportglobal@healforce.com
  • Kontak baé: Bapak. Bill Shum
  • Website: www.healforce.com
  • Kabinet Kasalametan sitotoksik HFsafe-1200CY
    Kabinet Kasalametan sitotoksik HFsafe-1200CY
    HFsafe CY series of Class 2 Safety cabinet with "Safe Change" triple filter configuration is your guarantee of highest level of safety when processing hazardous materials such as Cytostatic, Virus-static pharmaceutics and category 3 pathogens.
    Naha dina panalungtikan, produksi atawa dispensing, anu cabinets HFsafe CY ngajaga anjeun, laboratorium anjeun sarta lingkungan aman jeung kontaminasi bébas sepanjang waktos
    Maca deui
Copyright © 2017 dudung Force. Sadaya hak disimpen.
WhatsApp Online Chat!