• Taros Kami
  • 中文简体 繁體中文

carana ngumpulan

newsletter

Ngahubungan tim kami

  • Dudung Force Bio-meditech Holdings dugi
  • Tambahkeun: 6788 Songze Avenue, Qingpu District, Shanghai 201706, Cina
  • Tel: + 86-21-62728646
  • Fax: + 86-21-62710529
  • Surélék: exportglobal@healforce.com
  • Kontak baé: Bapak. Bill Shum
  • Website: www.healforce.com
  • HF 160W
    HF 160W
    HF160W nyaéta cai jacketed CO2 incubator, kalawan HEPA Sistim filtration
    nunjuk Key
    - 185L interior kapasitas
    - HEPA filter pikeun ngajamin Kelas 100 kualitas hawa
    - Otomatis-enol fungsi / Otomatis-Mimitian
    - tampilan asor jeung sistem alarem
    Maca deui
Copyright © 2017 dudung Force. Sadaya hak disimpen.
WhatsApp Online Chat!