• Taros Kami
  • 中文简体 繁體中文

carana ngumpulan

newsletter

Ngahubungan tim kami

  • Dudung Force Bio-meditech Holdings dugi
  • Tambahkeun: 6788 Songze Avenue, Qingpu District, Shanghai 201706, Cina
  • Tel: + 86-21-62728646
  • Fax: + 86-21-62710529
  • Surélék: exportglobal@healforce.com
  • Kontak baé: Bapak. Bill Shum
  • Website: www.healforce.com
  • HF 100
    HF 100
    HF100 mangrupakeun incubator multi-gas, jeung fungsi kontrol oksigén
    nunjuk Key
    - 90 ℃ Sistim decontamination
    - Purwokerto bébas sensor zirconium oksida
    - kontrol CO2 tepat na recovery saharita
    - asor Constant
    Maca deui
Copyright © 2017 dudung Force. Sadaya hak disimpen.
WhatsApp Online Chat!