• Taros Kami
  • 中文简体 繁體中文

carana ngumpulan

newsletter

Ngahubungan tim kami

  • Dudung Force Bio-meditech Holdings dugi
  • Tambahkeun: 6788 Songze Avenue, Qingpu District, Shanghai 201706, Cina
  • Tel: + 86-21-62728646
  • Fax: + 86-21-62710529
  • Surélék: exportglobal@healforce.com
  • Kontak baé: Bapak. Bill Shum
  • Website: www.healforce.com
  • HF 90
    HF 90
    HF90 mangrupa hawa jacketed, langsung CO2 panas incubator, kalawan 90 ℃ beueus panas Sistim decontamination
    nunjuk Key
    - Panyegahan miboga kontrol kontaminasi
    - 90 ℃ Sistim decontamination
    - usability punjul tur merenah
    - kontrol CO2 tepat na recovery saharita
    Maca deui
  • HF151UV
    HF151UV
    HF151UV ieu mangrupa hawa jacketed, langsung panas CO2 incubator, kalawan UV Sistim decontamination
    nunjuk Key
    - 151L kapasitas interior
    - Panyegahan miboga kontrol kontaminasi
    - Sistim decontamination UV
    - kontrol CO2 tepat na recovery saharita
    Maca deui
  • HF 212UV
    HF 212UV
    HF212UV ieu mangrupa hawa jacketed, langsung panas CO2 incubator, kalawan UV Sistim decontamination
    nunjuk Key
    - 212L kapasitas interior
    - Panyegahan miboga kontrol kontaminasi
    - Sistim decontamination UV
    - kontrol CO2 tepat na recovery saharita
    Maca deui
  • HF 240
    HF 240
    HF 240 (240 liter kapasitas interior) nyaéta panas langsung, hawa jacketed CO2 incubator, kalawan 90 ℃ panas Sistim decontamination beueus
    nunjuk Key
    - 90 ℃ Sistim decontamination
    - lengkep aman pikeun budaya sél
    - pamutahiran Lingkungan kalawan precision tinggi
    - kontrol CO2 tepat na recovery saharita
    Maca deui
Copyright © 2017 dudung Force. Sadaya hak disimpen.
WhatsApp Online Chat!