• Taros Kami
  • 中文简体 繁體中文

carana ngumpulan

newsletter

Ngahubungan tim kami

  • Dudung Force Bio-meditech Holdings dugi
  • Tambahkeun: 6788 Songze Avenue, Qingpu District, Shanghai 201706, Cina
  • Tel: + 86-21-62728646
  • Fax: + 86-21-62710529
  • Surélék: exportglobal@healforce.com
  • Kontak baé: Bapak. Bill Shum
  • Website: www.healforce.com
  • OptiClean 1300 nangtung Laminar Aliran Beresih Bangku
    OptiClean 1300 nangtung Laminar Aliran Beresih Bangku
    Dudung Force cabinets biosafety jeung aliran laminar bangku bersih ngeset baku dina kualitas, desain, sarta inovasi anu asalna ti warisan tina pangalaman leuwih 25 taun '. Di dudung Force kami nyaho kumaha penting éta nawarkeun tingkat tinggi panyalindungan ka operator, sampel jeung lingkunganana kalayan téhnologi canggih. Kalawan hiji catetan renik éksténsif ngeunaan kaamanan, reliabiliti 
    Maca deui
  • AlphaClean 1300 nangtung Laminar Aliran Beresih Bangku
    AlphaClean 1300 nangtung Laminar Aliran Beresih Bangku
    Dudung Force cabinets biosafety jeung aliran laminar bangku bersih ngeset baku dina kualitas, desain, sarta inovasi anu asalna ti warisan tina pangalaman leuwih 25 taun '. Di dudung Force kami nyaho kumaha penting éta nawarkeun tingkat tinggi panyalindungan ka operator, sampel jeung lingkunganana kalayan téhnologi canggih. Kalawan hiji catetan renik éksténsif ngeunaan kaamanan, reliabiliti jeung kinerja, dudung cabinets Force na bangku nyieun hiji investasi gagasan pikeun rupa-rupa aplikasi.
    Maca deui
Copyright © 2017 dudung Force. Sadaya hak disimpen.
WhatsApp Online Chat!