• Taros Kami
  • 中文简体 繁體中文

carana ngumpulan

newsletter

Ngahubungan tim kami

  • Dudung Force Bio-meditech Holdings dugi
  • Tambahkeun: 6788 Songze Avenue, Qingpu District, Shanghai 201706, Cina
  • Tel: + 86-21-62728646
  • Fax: + 86-21-62710529
  • Surélék: exportglobal@healforce.com
  • Kontak baé: Bapak. Bill Shum
  • Website: www.healforce.com
  • HFsafe-900TE / 1200TE / 1500TE / 1800TE (Manual Tipe)
    HFsafe-900TE / 1200TE / 1500TE / 1800TE (Manual Tipe)
    Dudung Force HFsafe kelas II tipe B2 cabinets biosafety ngeset baku dina kualitas, desain, sarta inovasi anu asalna ti warisan ti leuwih 25 taun experience.We nyadiakeun susunan informasi sarta bantuan teknis dina milih karya saluran katuhu pikeun instalasi Anjeun
    Maca deui
  • HFsafe-900TE / 1200TE / 1500TE / 1800TE (Motorized Tipe)
    HFsafe-900TE / 1200TE / 1500TE / 1800TE (Motorized Tipe)
    Dudung Force HFsafe B2 cabinets biosafety ngeset baku dina kualitas, desain, sarta inovasi anu asalna ti warisan ti leuwih 25 taun pangalaman. Di dudung Force kami nyaho kumaha penting éta nawarkeun hiji tingkat tinggi panyalindungan ka operator, produk jeung lingkunganana kalayan téhnologi canggih.
    Maca deui
  • HFsafe 900LCB2 / 1200LCB2 / 1500LCB2 / 1800LCB2
    HFsafe 900LCB2 / 1200LCB2 / 1500LCB2 / 1800LCB2
    Kalawan hiji catetan lagu éksténsif ngeunaan kaamanan, reliabiliti jeung kinerja, HFsafe cabinets LCB2 nyieun Investasi idéal pikeun rupa-rupa aplikasi kaasup karya kalawan agén tepa anu merlukeun Biosafety Level 1, 2 atanapi 3 ngawadahan.
    Maca deui
Copyright © 2017 dudung Force. Sadaya hak disimpen.
WhatsApp Online Chat!