• Taros Kami
  • 中文简体 繁體中文

carana ngumpulan

newsletter

Ngahubungan tim kami

  • Dudung Force Bio-meditech Holdings dugi
  • Tambahkeun: 6788 Songze Avenue, Qingpu District, Shanghai 201706, Cina
  • Tel: + 86-21-62728646
  • Fax: + 86-21-62710529
  • Surélék: exportglobal@healforce.com
  • Kontak baé: Bapak. Bill Shum
  • Website: www.healforce.com
  • HFsafe 900LC / 1200LC / 1500LC / 1800LC
    HFsafe 900LC / 1200LC / 1500LC / 1800LC
    Kalawan hiji catetan lagu éksténsif ngeunaan kaamanan, reliabiliti jeung kinerja, cabinets HFsafe LC nyieun Investasi idéal pikeun rupa-rupa aplikasi kaasup karya kalawan agén tepa anu merlukeun Biosafety Level 1, 2 atanapi 3 ngawadahan.
    Maca deui
  • HFsafe 900/1200/1500/1800 (Motorized Tipe)
    HFsafe 900/1200/1500/1800 (Motorized Tipe)
    Dudung Force HFsafe cabinets biosafety ngeset baku dina kualitas, desain, sarta inovasi anu asalna ti warisan ti leuwih 25 taun pangalaman. Di dudung Force kami nyaho kumaha penting éta nawarkeun hiji tingkat tinggi panyalindungan ka operator, produk jeung lingkunganana kalayan téhnologi canggih. Kalawan hiji catetan lagu éksténsif ngeunaan kaamanan, reliabiliti jeung kinerja, cabinets HFsafe nyieun Investasi idéal pikeun rupa-rupa aplikasi kaasup karya kalawan agén tepa anu merlukeun Biosafety Level 1, 2 atanapi 3 ngawadahan.
    Maca deui
  • HFsafe-900TE / 1200TE / 1500TE / 1800TE (Manual Tipe)
    HFsafe-900TE / 1200TE / 1500TE / 1800TE (Manual Tipe)
    Dudung Force HFsafe kelas II tipe B2 cabinets biosafety ngeset baku dina kualitas, desain, sarta inovasi anu asalna ti warisan ti leuwih 25 taun experience.We nyadiakeun susunan informasi sarta bantuan teknis dina milih karya saluran katuhu pikeun instalasi Anjeun
    Maca deui
  • HFsafe-900TE / 1200TE / 1500TE / 1800TE (Motorized Tipe)
    HFsafe-900TE / 1200TE / 1500TE / 1800TE (Motorized Tipe)
    Dudung Force HFsafe B2 cabinets biosafety ngeset baku dina kualitas, desain, sarta inovasi anu asalna ti warisan ti leuwih 25 taun pangalaman. Di dudung Force kami nyaho kumaha penting éta nawarkeun hiji tingkat tinggi panyalindungan ka operator, produk jeung lingkunganana kalayan téhnologi canggih.
    Maca deui
  • HF 100
    HF 100
    HF100 mangrupakeun incubator multi-gas, jeung fungsi kontrol oksigén
    nunjuk Key
    - 90 ℃ Sistim decontamination
    - Purwokerto bébas sensor zirconium oksida
    - kontrol CO2 tepat na recovery saharita
    - asor Constant
    Maca deui
  • HF 90
    HF 90
    HF90 mangrupa hawa jacketed, langsung CO2 panas incubator, kalawan 90 ℃ beueus panas Sistim decontamination
    nunjuk Key
    - Panyegahan miboga kontrol kontaminasi
    - 90 ℃ Sistim decontamination
    - usability punjul tur merenah
    - kontrol CO2 tepat na recovery saharita
    Maca deui
  • HF151UV
    HF151UV
    HF151UV ieu mangrupa hawa jacketed, langsung panas CO2 incubator, kalawan UV Sistim decontamination
    nunjuk Key
    - 151L kapasitas interior
    - Panyegahan miboga kontrol kontaminasi
    - Sistim decontamination UV
    - kontrol CO2 tepat na recovery saharita
    Maca deui
  • HF 212UV
    HF 212UV
    HF212UV ieu mangrupa hawa jacketed, langsung panas CO2 incubator, kalawan UV Sistim decontamination
    nunjuk Key
    - 212L kapasitas interior
    - Panyegahan miboga kontrol kontaminasi
    - Sistim decontamination UV
    - kontrol CO2 tepat na recovery saharita
    Maca deui
Copyright © 2017 dudung Force. Sadaya hak disimpen.
WhatsApp Online Chat!