• Taros Kami
  • 中文简体 繁體中文

carana ngumpulan

newsletter

Ngahubungan tim kami

  • Dudung Force Bio-meditech Holdings dugi
  • Tambahkeun: 6788 Songze Avenue, Qingpu District, Shanghai 201706, Cina
  • Tel: + 86-21-62728646
  • Fax: + 86-21-62710529
  • Surélék: exportglobal@healforce.com
  • Kontak baé: Bapak. Bill Shum
  • Website: www.healforce.com
  • Gampang ECG Monitor - PC-80A (Bluetooth 4.0)
    Gampang ECG Monitor - PC-80A (Bluetooth 4.0)
    Ieu Mudah ECG Monitor dimaksudkeun keur ngukur sarta ngarékam éta gelombang ECG sarta denyut jantung rata sabar sawawa. Ieu
    lumaku pikeun pamakéan di klinik sarta imah, sarta merenah pikeun beroperasi ku penderita sorangan.
    Maca deui
  • Gampang ECG Monitor - Pangeran-180D (3 kalungguhan mu ...
    Gampang ECG Monitor - Pangeran-180D (3 kalungguhan mu ...
    Ieu Mudah ECG Monitor dimaksudkeun keur ngukur sarta ngarékam éta gelombang ECG sarta denyut jantung rata sabar sawawa. Ieu
    lumaku pikeun pamakéan di klinik sarta imah, sarta merenah pikeun beroperasi ku penderita sorangan.
    Maca deui
  • Gampang ECG Monitor - Pangeran-180B (B0)
    Gampang ECG Monitor - Pangeran-180B (B0)
    Ieu Mudah ECG Monitor dimaksudkeun keur ngukur sarta ngarékam éta gelombang ECG sarta denyut jantung rata sabar sawawa. Ieu
    lumaku pikeun pamakéan di klinik sarta imah, sarta merenah pikeun beroperasi ku penderita sorangan.
    Maca deui
  • Gampang ECG Monitor - Pangeran-180B (B1) (cont ...
    Gampang ECG Monitor - Pangeran-180B (B1) (cont ...
    Ieu Mudah ECG Monitor dimaksudkeun keur ngukur sarta ngarékam éta gelombang ECG sarta denyut jantung rata sabar sawawa. Ieu
    lumaku pikeun pamakéan di klinik sarta imah, sarta merenah pikeun beroperasi ku penderita sorangan.
    Maca deui
  • Gampang ECG Monitor - Pangeran-180A
    Gampang ECG Monitor - Pangeran-180A
    Ieu Mudah ECG Monitor dimaksudkeun keur ngukur sarta ngarékam éta gelombang ECG sarta denyut jantung rata sabar sawawa. Ieu
    lumaku pikeun pamakéan di klinik sarta imah, sarta merenah pikeun beroperasi ku penderita sorangan.
    Maca deui
Copyright © 2017 dudung Force. Sadaya hak disimpen.
WhatsApp Online Chat!