• Taros Kami
  • 中文简体 繁體中文

carana ngumpulan

newsletter

Ngahubungan tim kami

  • Dudung Force Bio-meditech Holdings dugi
  • Tambahkeun: 6788 Songze Avenue, Qingpu District, Shanghai 201706, Cina
  • Tel: + 86-21-62728646
  • Fax: + 86-21-62710529
  • Surélék: exportglobal@healforce.com
  • Kontak baé: Bapak. Bill Shum
  • Website: www.healforce.com
  • Fingertip pulsa Oximeter Pangeran-100B3
    Fingertip pulsa Oximeter Pangeran-100B3
    Pangeran-100B Series migunakeun layar boléd / mobilna, SpO2 sarta laju pulsa bisa maca tina sudut gede nepi ka 170 gelar, jeung sajaba ti, layar bisa diputer 2 atawa 4 arah. téhnologi Anti gerak tambahan ngajadikeun Pangeran-100B Series stabil dina kaayaan nu nangtang sapertos penderita boga panyakit Parkinson.
    Maca deui
  • Fingertip pulsa Oximeter Pangeran-100B5
    Fingertip pulsa Oximeter Pangeran-100B5
    Pangeran-100B Series migunakeun layar boléd / mobilna, SpO2 sarta laju pulsa bisa maca tina sudut gede nepi ka 170 gelar, jeung sajaba ti, layar bisa diputer 2 atawa 4 arah. téhnologi Anti gerak tambahan ngajadikeun Pangeran-100B Series stabil dina kaayaan nu nangtang sapertos penderita boga panyakit Parkinson.
    Maca deui
  • Fingertip pulsa Oximeter - Pangeran-100B
    Fingertip pulsa Oximeter - Pangeran-100B
    Modél anyar Ieu versi up-to-tanggal Pangeran-100B series.And eta babagi lolobana gems tina séri 100B. Tapi ngan
    modél ieu sanggup keur cai-buktina, kacilakaan-bukti sarta shock-buktina. Malah lamun ngahaja neundeun eta, lamun ngabahekeun cai dina atawa lamun ngocok ramo bari lalaki diuji, éta masih bisa ngajalankeun kacida alusna.
    Pasti pangalusna fingertip oximeter sangkan jauh.
    Maca deui
  • Smart Oxi-sensor
    Smart Oxi-sensor
    Oxisensor mangrupakeun-akurasi tinggi SpO2 usik kalawan circuit ukur oksigén terpadu.
    Maca deui
  • Gampang ECG Monitor - PC-80A (Bluetooth 4.0)
    Gampang ECG Monitor - PC-80A (Bluetooth 4.0)
    Ieu Mudah ECG Monitor dimaksudkeun keur ngukur sarta ngarékam éta gelombang ECG sarta denyut jantung rata sabar sawawa. Ieu
    lumaku pikeun pamakéan di klinik sarta imah, sarta merenah pikeun beroperasi ku penderita sorangan.
    Maca deui
  • Oximeter Pangajaran sarta Palatihan Atikan - Pangeran-100V
    Oximeter Pangajaran sarta Palatihan Atikan - Pangeran-100V
    Oximeter nu
    bisa dilengkepan sensor universal kaasup béda
    adapters pikeun sagala rupa loka ukur, kayaning ramo, leg, suku
    jeung toe.
    Maca deui
  • Pigeulang pulsa Oximeter - Pangeran-100H (Bluet ...
    Pigeulang pulsa Oximeter - Pangeran-100H (Bluet ...
    Pigeulang Oximeter dimaksudkeun ngagunakeun di rumah sakit, lianna
    komunitas médis sarta di imah. Ieu aya na
    merenah pikeun anjeun keur nangkep SpO2 dina jangka panjang bari
    saré atawa dina kagiatan sapopoé lianna sakaligus
    Maca deui
  • Korma pulsa Oximeter - Pangeran-100F
    Korma pulsa Oximeter - Pangeran-100F
    produk Ieu lumaku pikeun montioring SpO2 na PR.
    Maca deui
Copyright © 2017 dudung Force. Sadaya hak disimpen.
WhatsApp Online Chat!