• Taros Kami
  • 中文简体 繁體中文

carana ngumpulan

newsletter

Ngahubungan tim kami

  • Dudung Force Bio-meditech Holdings dugi
  • Tambahkeun: 6788 Songze Avenue, Qingpu District, Shanghai 201706, Cina
  • Tel: + 86-21-62728646
  • Fax: + 86-21-62710529
  • Surélék: exportglobal@healforce.com
  • Kontak baé: Bapak. Bill Shum
  • Website: www.healforce.com
  • ICU siling Unit Supply
    ICU siling Unit Supply
    Téknologi médis geus dilengkepan Ors na ICUs kalawan equipments kuat. Professional peryogi solusi pikeun ngatur sakabéh alat dina cara optimal pikeun workflow efisien pamustunganana pikeun kapentingan sabar. Ogé ngadegkeun dudung unit suplai siling Force ningkatkeun efisiensi gaw ku ngangkat alat kana lantai, incorporating toko jeung positioning aranjeunna langsung ka titik akut jaga.
    Maca deui
  • HFsafe 900LC / 1200LC / 1500LC / 1800LC
    HFsafe 900LC / 1200LC / 1500LC / 1800LC
    Kalawan hiji catetan lagu éksténsif ngeunaan kaamanan, reliabiliti jeung kinerja, cabinets HFsafe LC nyieun Investasi idéal pikeun rupa-rupa aplikasi kaasup karya kalawan agén tepa anu merlukeun Biosafety Level 1, 2 atanapi 3 ngawadahan.
    Maca deui
  • TopSUN
    TopSUN
    Revolusioner LED cahaya Téhnologi: Sarwa Opat-Warna-Campur Konsep
    Light sources with four colors( Green, Amber, Red and Warm/Cold White) are mixed excatly where it is created (in the unique light beam condensor)- but not in the surgical field, which brings super high CRI (Ra>=95).Meanwhile, the New Light Source requires less LEDs to reach a ideal illuminance with lower irradiated heat.
    Maca deui
  • OR Unit Supply siling
    OR Unit Supply siling
    Téknologi médis geus dilengkepan Ors na ICUs kalawan equipments kuat. Professional peryogi solusi pikeun ngatur sakabéh alat dina cara optimal pikeun workflow efisien pamustunganana pikeun kapentingan sabar. Ogé ngadegkeun dudung unit suplai siling Force ningkatkeun efisiensi gaw ku ngangkat alat kana lantai, incorporating toko jeung positioning aranjeunna langsung ka titik akut jaga.
    Maca deui
  • Fingertip pulsa Oximeter Pangeran-100B3
    Fingertip pulsa Oximeter Pangeran-100B3
    Pangeran-100B Series migunakeun layar boléd / mobilna, SpO2 sarta laju pulsa bisa maca tina sudut gede nepi ka 170 gelar, jeung sajaba ti, layar bisa diputer 2 atawa 4 arah. téhnologi Anti gerak tambahan ngajadikeun Pangeran-100B Series stabil dina kaayaan nu nangtang sapertos penderita boga panyakit Parkinson.
    Maca deui
  • TopLED
    TopLED
    Salaku hiji innovator sarta pelopor di industri lampu operasi shadowless modern, dudung Force incorporates LED (Light Emitting dioda) jeung Beam téknologi seukeut kana ngembangkeun produk ti séri TopLED. Complementing lampu bedah Toplite unggulan anak, dudung Force kiwari boga Pilihan paling éksténsif produk pikeun illuminating widang bedah nu bisa ngawula ka situasi bedah paling rupa-rupa.
    Maca deui
  • Fingertip pulsa Oximeter Pangeran-100B5
    Fingertip pulsa Oximeter Pangeran-100B5
    Pangeran-100B Series migunakeun layar boléd / mobilna, SpO2 sarta laju pulsa bisa maca tina sudut gede nepi ka 170 gelar, jeung sajaba ti, layar bisa diputer 2 atawa 4 arah. téhnologi Anti gerak tambahan ngajadikeun Pangeran-100B Series stabil dina kaayaan nu nangtang sapertos penderita boga panyakit Parkinson.
    Maca deui
  • HFsafe 900/1200/1500/1800 (Motorized Tipe)
    HFsafe 900/1200/1500/1800 (Motorized Tipe)
    Dudung Force HFsafe cabinets biosafety ngeset baku dina kualitas, desain, sarta inovasi anu asalna ti warisan ti leuwih 25 taun pangalaman. Di dudung Force kami nyaho kumaha penting éta nawarkeun hiji tingkat tinggi panyalindungan ka operator, produk jeung lingkunganana kalayan téhnologi canggih. Kalawan hiji catetan lagu éksténsif ngeunaan kaamanan, reliabiliti jeung kinerja, cabinets HFsafe nyieun Investasi idéal pikeun rupa-rupa aplikasi kaasup karya kalawan agén tepa anu merlukeun Biosafety Level 1, 2 atanapi 3 ngawadahan.
    Maca deui
Copyright © 2017 dudung Force. Sadaya hak disimpen.
WhatsApp Online Chat!