• Taros Kami
  • 中文简体 繁體中文

carana ngumpulan

newsletter

Ngahubungan tim kami

  • Dudung Force Bio-meditech Holdings dugi
  • Tambahkeun: 6788 Songze Avenue, Qingpu District, Shanghai 201706, Cina
  • Tel: + 86-21-62728646
  • Fax: + 86-21-62710529
  • Surélék: exportglobal@healforce.com
  • Kontak baé: Bapak. Bill Shum
  • Website: www.healforce.com

Neofuge 23R

Featuring powerful, maintenance-free motors, Centrifuge Neofuge 23R accommodates a variety of rotors and spins plates/tubes from 0.2ml to 4×180ml at low-to-high speeds for a wide range of applications.
panalungtikan 
  • Ihtisar
  • dokumén
  • Produk patali

 

  • Centrifuge laboratorium Neofuge 23R kami geus refrigerated ku CFC bébas Unit nu nawiskeun rangkeian kadali hawa tina -10 ka 40 .
  • Eta nawarkeun laju maksimum 23300rpm na RCF maksimum 50377 × g.
  • Kapasitas maksimum nyaéta 4 × 180ml dina rotor ayun-kaluar.
  • Neofuge 23R centrifuge laboratorium ngagunakeun motor brushless drive nu boga ciri noise lemah sareng henteu pangropéa.
  • 9 akselerasi jeung 9 ngerem ngagambarkeun kurva anu aya.
  • 9 modus gawe bisa disimpen pikeun mempermudah kagunaan hareup.
  • The centrifuge laboratorium ngabogaan "spin rusuh" konci pikeun waktu anu singget digawé tanpa setting lianna.
  • Ieu hadir kalawan tampilan LCD anu nuduhkeun speed, RCF, waktu, hawa, akselerasi, ongkos ngerem na kasalahan pesen.
  • Sapuluh autoclavable (121 , 20min) ultra-duralumin rotors airtight nu aya.
  • Neofuge 23R centrifuge laboratorium boga fungsi idéntifikasi rotor otomatis tur rotor tos cooling fungsi.
  • Mun gagal wae lumangsung, produk bakal masihan alarm langsung.
  • centrifuges laboratorium kami anu dilengkepan hiji sistem deteksi saimbangna éléktronik.
  • Hiji sistem konci tutup dipaténkeun ieu garapan pikeun kaamanan. 

Brosur Neofuge 23R en

Copyright © 2017 dudung Force. Sadaya hak disimpen.
WhatsApp Online Chat!