• Taros Kami
  • 中文简体 繁體中文

carana ngumpulan

newsletter

Ngahubungan tim kami

  • Dudung Force Bio-meditech Holdings dugi
  • Tambahkeun: 6788 Songze Avenue, Qingpu District, Shanghai 201706, Cina
  • Tel: + 86-21-62728646
  • Fax: + 86-21-62710529
  • Surélék: exportglobal@healforce.com
  • Kontak baé: Bapak. Bill Shum
  • Website: www.healforce.com

Neofuge 18R

Dudung Force Neofuge 18R centrifuge laboratorium, nyadiakeun pangaruh centrifugal alus teuing jeung gampang ngagunakeun kalawan reliabiliti tinggi jeung kaamanan, anu loba dipaké dina widang panalungtikan molekul jeung biokimia, jeung diagnosis médis.
- laboratorium médis Leutik
- Biokimia panalungtikan biologi molekular
- analysis rutin di laboratorium industri
panalungtikan 
  • Ihtisar
  • dokumén
  • Produk patali

 

  • Neofuge 18R centrifuge laboratorium ngagunakeun Unit refrigeration tepat CFC bébas ku rentang kadali hawa tina -10 ka 40 .
  • It uses hiji sistem deteksi saimbangna éléktronik.
  • Hiji sistem konci tutup dipaténkeun ieu garapan pikeun kaamanan.
  • The centrifuge laboratorium ngabogaan "spin rusuh" konci pikeun waktu anu singget digawé tanpa setting lianna.
  • Eta nawarkeun laju maksimum 18000rpm na RCF maksimum 31515 × g. Kapasitas maksimum nyaéta 4 × 210ml dina rotor ayun-kaluar.
  • Neofuge 18R centrifuge laboratorium ngagunakeun tampilan LCD pikeun nandaan speed, RCF, waktu, hawa, akselerasi, ongkos ngerem na pesen kasalahan.
  • 9 akselerasi jeung 9 ngerem ngagambarkeun kurva anu aya.
  • 15 modus gawe bisa disimpen pikeun kagunaan merenah tina centrifuge nu afterwards.
  • Dalapan autoclavable (121 , 20min) ultra-duralumin rotors airtight nu aya.
  • centrifuges laboratorium urang gaduh rotor otomatis fungsi idéntifikasi jeung rotor fungsi tos cooling.
  • Sababaraha alarm ngingetkeun pamaké unggal tipe kaayaan abnormal.

Brosur Neofuge 18R en

Copyright © 2017 dudung Force. Sadaya hak disimpen.
WhatsApp Online Chat!