• Taros Kami
  • 中文简体 繁體中文

carana ngumpulan

newsletter

Ngahubungan tim kami

  • Dudung Force Bio-meditech Holdings dugi
  • Tambahkeun: 6788 Songze Avenue, Qingpu District, Shanghai 201706, Cina
  • Tel: + 86-21-62728646
  • Fax: + 86-21-62710529
  • Surélék: exportglobal@healforce.com
  • Kontak baé: Bapak. Bill Shum
  • Website: www.healforce.com

Neofuge 15

Heal Force Neofuge 15 offers the functionality of three centrifuges: high-capacity, general-purpose centrifuge for cell harvesting; a high-speed centrifuge for separating cell lysates; and a microcentrifuge for DNA precipitations.
panalungtikan 
  • Ihtisar
  • dokumén
  • Produk patali

Neofuge 15R centrifuge laboratorium ieu refrigerated ku Unit CFC bébas nu nawiskeun rangkeian kadali hawa tina -10 ka 40 .

 Ieu hadir kalawan tampilan LCD, anu ngamungkinkeun pamaké pikeun nempo jelas laju, RCF, waktu, hawa, akselerasi, ongkos ngerem na pesen kasalahan.

The centrifuge laboratorium nawarkeun laju maksimum 16000rpm na RCF maksimum 24905 × g.

Kapasitas maksimum nyaéta 4 × 100ml dina rotor ayun-kaluar.

Lima autoclavable (121 , 20min) ultra-duralumin rotors airtight nu aya.

sudut nu tetep rotor # 1501 ieu ditawarkeun salaku aksésori baku.

centrifuges laboratorium kami boga fungsi idéntifikasi rotor otomatis.

Rotor fungsi tos cooling geus sadia pikeun Neofuge 15R centrifuge.

Hiji sistem konci tutup dipaténkeun dipaké pikeun kaamanan.

centrifuge laboratorium kami geus dilengkepan sistem deteksi saimbangna éléktronik tepat.

Mibanda "spin rusuh" konci pikeun waktu anu singget digawé tanpa setting lianna.

Ieu nawiskeun 9 akselerasi jeung 9 ngagambarkeun kurva ngerem.

centrifuges laboratorium kami bakal masihan alarm lamun sagala operasi abnormal lumangsung.

 

aplikasi

Dudung Force Neofuge 15 sarta tara refrigerated na, anu Neofuge 15R nu lega dipaké dina ieu panalungtikan laboratorium rutin dina widang bioscience, ubar jeung industri.

Brosur Neofuge 15-15R en

Copyright © 2017 dudung Force. Sadaya hak disimpen.
WhatsApp Online Chat!