• Taros Kami
  • 中文简体 繁體中文

carana ngumpulan

newsletter

Ngahubungan tim kami

  • Dudung Force Bio-meditech Holdings dugi
  • Tambahkeun: 6788 Songze Avenue, Qingpu District, Shanghai 201706, Cina
  • Tel: + 86-21-62728646
  • Fax: + 86-21-62710529
  • Surélék: exportglobal@healforce.com
  • Kontak baé: Bapak. Bill Shum
  • Website: www.healforce.com

Neofuge 13

Heal Force high speed personal centrifuge Neofuge 13 provide excellent centrifugal effect and is easy to be used with high reliability and safety. It can be widely used in laboratories, clinics and research institutes.
panalungtikan 
  • Ihtisar
  • dokumén
  • Produk patali

Neofuge centrifuge laboratorium ieu dilengkepan sistem deteksi saimbangna éléktronik tepat.  

It uses sistem tutup-konci dipaténkeun pikeun kaamanan. 

Ieu hadir kalawan tampilan LCD nu nunjukkeun laju, RCF, waktu, hawa, akselerasi, ongkos ngerem na kasalahan pesen.

Neofuge 13R centrifuge laboratorium ieu refrigerated ku Unit CFC bébas ku rentang kadali hawa tina -10 ka 40 .

Eta nyadiakeun rotor fungsi tos cooling.

sudut nu tetep rotor # 1303 ieu ditawarkeun salaku aksésori baku.

Lima autoclavable (121 , 20min) ultra-duralumin rotors airtight nu aya.

centrifuge laboratorium kami nawarkeun fungsi idéntifikasi rotor otomatis.

Bakal masihan alarm lamun aya wae Abnormalitas.

centrifuges laboratorium kami nyadiakeun laju maksimum 13800rpm sarta RCF maksimum 17458 × g.

aplikasi

Noefuge 13R / 13 anu husus dirancang pikeun low mun kapasitas sedeng di 1,5 / 2.0ml tabung na tabung strip PCR.

Brosur Neofuge 13-13R en

Copyright © 2017 dudung Force. Sadaya hak disimpen.
WhatsApp Online Chat!