• Taros Kami
  • 中文简体 繁體中文

carana ngumpulan

newsletter

Ngahubungan tim kami

  • Dudung Force Bio-meditech Holdings dugi
  • Tambahkeun: 6788 Songze Avenue, Qingpu District, Shanghai 201706, Cina
  • Tel: + 86-21-62728646
  • Fax: + 86-21-62710529
  • Surélék: exportglobal@healforce.com
  • Kontak baé: Bapak. Bill Shum
  • Website: www.healforce.com

Kabinet Kasalametan sitotoksik HFsafe-1200CY

HFsafe CY series of Class 2 Safety cabinet with "Safe Change" triple filter configuration is your guarantee of highest level of safety when processing hazardous materials such as Cytostatic, Virus-static pharmaceutics and category 3 pathogens.
Naha dina panalungtikan, produksi atawa dispensing, anu cabinets HFsafe CY ngajaga anjeun, laboratorium anjeun sarta lingkungan aman jeung kontaminasi bébas sepanjang waktos
panalungtikan 
  • Ihtisar
  • dokumén
  • Produk patali

Tingkat ditambahkeun kaamanan sarta tanaga panyalindungan  

Cabinets HFsafe CY dianggo dina cara nu sarua salaku konvensional Kelas cabinets II, kumaha aya tambahan HEPA filtration handap beungeut karya. Filtration Ieu nyandak parobahan filter tanpa exposing nu ambient lingkungan atawa layanan tanaga pikeun hazards poténsial.

Nangtayungan operator jeung lingkunganana

perlindungan operator ieu dicandak berkat efisiensi ngawadahan unggulan di halangan hawa hareup dibentuk ku kombinasi inflow jeung aliran handap aliran hawa jeung filtration tina hawa discharged di lingkungan.

Ngajaga produk na sabar

The sterility sahiji obat penting pisan pikeun kasalametan sabar.  Hawa ngaliwatan saringan downflow ULPA na kana aréa gawé salaku stream hawa aliran laminar nangtung mandi beungeut gawé dina hawa beresih. The seragam, stream hawa non-ngagalura ngajaga ngalawan cross-kontaminasi dina na sapanjang aréa karya.

Nangtayungan insinyur

Jeung saringan HEPA H14 ditempatkeun underneath beungeut gawé jeung hawa inflow gaduh jalur pisan pondok, aerosols dihasilkeun di jero wewengkon gawé nu dipikagaduh, ngahulag sadayana séjén saluran ngalakonan hawa, saringan, fans jsb ti contagion nanaon. Desain unik ieu nyadiakeun panggampangna tur aman 1 st  parobahan HEPA filter dina tekenan négatip aman.

titik konci:

 

  • EBM-PAPST Timer ngainduksi blower
  • ULPA System Filtration
  • Nyaring indikasi Kahirupan
  • Pangimeutan Airflow quadruple
  • komunikasi Friendly
  • konstruksi mantap & desain ci
  • 1st V-Shaped HEPA filter

 

HFsafe CY Series

Copyright © 2017 dudung Force. Sadaya hak disimpen.
WhatsApp Online Chat!