• Taros Kami
  • 中文简体 繁體中文

Bérita paling énggal
Kamentrian Kaséhatan Of mangga buka Zambia Patugas Médis 'pikeun dudung Force pikeun 3 proyék rumah sakit utama Dina 25th, Méi, Departemen Kaséhatan Of Patugas Zambia Médis, accompied ku Ms.Wang, hiji anggota Déwan Diréktur di dudung Force Bio-meditech Holdings kawates, Mr. Jian Zhang, Marketing Atur ...
Salaku mungkin anjeun aya bewara yen dudung logo Force urang téh kapal sailing keur urang dedicated ka sailing sareng anjeun dina sains jeung kaséhatan dunya kalayan téknologi innovted, kualitas dipercaya jeung jasa. Sailing kapal henteu ukur tanda, tapi ogé mangrupa aksi nyata gantina. Dudung sails Force kalawan Cina urang ...
  • Dudung Force Bio-meditech Holdings dugi
  • + 86-21-62728646
  • + 86-21-62710529
  • Surélék: export@healforce.com
Copyright © 2017 dudung Force. Sadaya hak disimpen.
WhatsApp Online Chat!