• Na kontaktoni
 • 中文简体 Shqipe中文

klasifikim

Gazete

Kontaktoni ekipin tone

 • Holdings Shërojnë Forca Bio-Meditech Kufizuar
 • Shto: 6788 Songze Avenue, Qingpu District, Shanghai 201706, China
 • Tel: + 86-21-62728646
 • Fax: + 86-21-62710529
 • E-mail: exportglobal@healforce.com
 • Personi kontaktues: Mr. Bill Shum
 • Website: www.healforce.com
 • Njësia e Furnizimit ICU tavan
  Njësia e Furnizimit ICU tavan
  Teknologjia mjekësore ka pajisur Ors dhe ICUs me pajisje të fuqishme. Profesionistët duhet një zgjidhje për të organizuar të gjitha pajisjet në një mënyrë optimale për një workflow efikas në fund të fundit për të mirën e pacientit. themeluar edhe Shërojnë Force njësitë e furnizimit me tavan të përmirësuar efikasitetin vendin e punës duke hequr pajisjet mbi dysheme, duke përfshirë shitore dhe pozicionimin e tyre direkt në pikën akute e kujdesit.
  Lexo më shumë
 • Ose njësi Furnizim tavan
  Ose njësi Furnizim tavan
  Teknologjia mjekësore ka pajisur Ors dhe ICUs me pajisje të fuqishme. Profesionistët duhet një zgjidhje për të organizuar të gjitha pajisjet në një mënyrë optimale për një workflow efikas në fund të fundit për të mirën e pacientit. themeluar edhe Shërojnë Force njësitë e furnizimit me tavan të përmirësuar efikasitetin vendin e punës duke hequr pajisjet mbi dysheme, duke përfshirë shitore dhe pozicionimin e tyre direkt në pikën akute e kujdesit.
  Lexo më shumë
Copyright © 2017 shërojnë Force. Të gjitha të drejtat e rezervuara.
WhatsApp Online Chat!