• Na kontaktoni
 • 中文简体 Shqipe中文

klasifikim

Gazete

Kontaktoni ekipin tone

 • Holdings Shërojnë Forca Bio-Meditech Kufizuar
 • Shto: 6788 Songze Avenue, Qingpu District, Shanghai 201706, China
 • Tel: + 86-21-62728646
 • Fax: + 86-21-62710529
 • E-mail: exportglobal@healforce.com
 • Personi kontaktues: Mr. Bill Shum
 • Website: www.healforce.com
 • Zgjuar ROB / zgjuar ROB-R (15,30L / h)
  Zgjuar ROB / zgjuar ROB-R (15,30L / h)
  sistemi Smart ROB mund të prodhojë CAP / CLSI Lloji I reagjent ujë për analyzer.It klinike mundëson lidhje të drejtpërdrejtë dhe funksionimin online. Independent manual prizë kontrolli uji mund të përdoret për aplikime të tjera.
  Lexo më shumë
 • Zgjuar ROB / zgjuar ROB-R (50,100,150L / h)
  Zgjuar ROB / zgjuar ROB-R (50,100,150L / h)
  sistemi Smart ROB mund të prodhojë CAP / CLSI Lloji I reagjent ujë për analyzer.It klinike mundëson lidhje të drejtpërdrejtë dhe funksionimin online. Independent manual prizë kontrolli uji mund të përdoret për aplikime të tjera.
  Lexo më shumë
 • Pureforce ROE (30,70,100L / h)
  Pureforce ROE (30,70,100L / h)
  Shërojnë Forca ka zhvilluar modelin Pureforce ROE, posaçërisht për zgjidhje të lartë të ujit të kërkuar në laboratorë. Inkorporuar me modul electrodeionization, Pureforce ROE vazhdueshme mund të ofrojë Tipi II ujë të pastruar
  Lexo më shumë
 • Pureforce ROE (150,300,500L / h)
  Pureforce ROE (150,300,500L / h)
  Pureforce ROE vendos standardet në cilësi, dizajn dhe risi që vjen nga një trashëgimi e shumë vite përvojë në shpërndarjen e centralizuar të ujit laboratorike.
  Pureforce ROE ofron ushqim me cilësi të lartë të ujit për analizues shumta automatike biokimike të njëjtën kohë nëpërmjet shpërndarjes loop
  Lexo më shumë
Copyright © 2017 shërojnë Force. Të gjitha të drejtat e rezervuara.
WhatsApp Online Chat!