• Na kontaktoni
 • 中文简体 Shqipe中文

klasifikim

Gazete

Kontaktoni ekipin tone

 • Holdings Shërojnë Forca Bio-Meditech Kufizuar
 • Shto: 6788 Songze Avenue, Qingpu District, Shanghai 201706, China
 • Tel: + 86-21-62728646
 • Fax: + 86-21-62710529
 • E-mail: exportglobal@healforce.com
 • Personi kontaktues: Mr. Bill Shum
 • Website: www.healforce.com
 • Neofuge 13
  Neofuge 13
  Shërojnë Force shpejtësi të lartë Centrifuge personal Neofuge 13 japin efekt të shkëlqyer centrifugale dhe është e lehtë për t'u përdorur me besueshmëri të lartë dhe sigurinë. Ajo mund të përdoret gjerësisht në laboratorët, klinikat dhe institutet kërkimore.
  Lexo më shumë
 • Neofuge 15
  Neofuge 15
  Shërojnë Force Neofuge 15 ofron funksionalitetin e tre centrifugave: kapacitet të lartë, Centrifuge me qëllim të përgjithshëm për vjeljen e qelizave; a Centrifuge shpejtësi të lartë për ndarjen lysates qelizore; dhe a microcentrifuge për reshjet e ADN-së.
  Lexo më shumë
 • Neofuge 1600
  Neofuge 1600
  Shërojnë Force Neofuge 1600 Centrifuge benchtop laboratorike vendos standardet në cilësi, dizajn, dhe risi që vjen nga një trashëgimi e shumë vite përvojë. Neofuge 1600 ofron shkathtësi maksimale e aplikimit, duke përfshirë një-kapacitet të lartë, Centrifuge me qëllim të përgjithshëm për vjeljen e qelizave; a Centrifuge shpejtësi të lartë për ndarjen lysates qelizore; dhe a microcentrifuge për reshjet e ADN-së.
  Lexo më shumë
Copyright © 2017 shërojnë Force. Të gjitha të drejtat e rezervuara.
WhatsApp Online Chat!