• Na kontaktoni
 • 中文简体 Shqipe中文

klasifikim

Gazete

Kontaktoni ekipin tone

 • Holdings Shërojnë Forca Bio-Meditech Kufizuar
 • Shto: 6788 Songze Avenue, Qingpu District, Shanghai 201706, China
 • Tel: + 86-21-62728646
 • Fax: + 86-21-62710529
 • E-mail: exportglobal@healforce.com
 • Personi kontaktues: Mr. Bill Shum
 • Website: www.healforce.com
 • HF 90
  HF 90
  HF90 është një ajër veshur, direkte CO2 ngrohjes inkubator, me 90 ℃ lagështi ngrohjes sistemit dekontaminimi
  pikat kyçe
  - Kontrolli parandalues ndotje
  - 90 ℃ sistemit kundër ndotjes
  - përdorshmërisë lartë dhe i përshtatshëm
  - kontrollin e saktë CO2 dhe shërim të menjëhershëm
  Lexo më shumë
 • HF151UV
  HF151UV
  HF151UV është një ajër veshur, të drejtpërdrejtë të ngrohjes CO2 inkubator, me UV sistemit dekontaminimi
  pikat kyçe
  - 151L kapacitet të brendshëm
  - Kontrolli parandalues ndotje
  - Sistemi dezinfektim UV
  - kontrollin e saktë CO2 dhe shërim të menjëhershëm
  Lexo më shumë
 • HF 212UV
  HF 212UV
  HF212UV është një ajër veshur, të drejtpërdrejtë të ngrohjes CO2 inkubator, me UV sistemit dekontaminimi
  pikat kyçe
  - 212L kapacitet të brendshëm
  - Kontrolli parandalues ndotje
  - Sistemi dezinfektim UV
  - kontrollin e saktë CO2 dhe shërim të menjëhershëm
  Lexo më shumë
 • HF 240
  HF 240
  HF 240 (240 litra kapacitet të brendshëm) është një ngrohjes direkte, ajrit veshur me xhaketë CO2 inkubator, me 90 ℃ ngrohje sistemit dekontaminimi lagështi
  pikat kyçe
  - 90 ℃ sistemit kundër ndotjes
  - plotësisht i sigurt për kultura qelizore
  - përmirësimin e mjedisit me saktësi të lartë
  - kontrollin e saktë CO2 dhe shërim të menjëhershëm
  Lexo më shumë
Copyright © 2017 shërojnë Force. Të gjitha të drejtat e rezervuara.
WhatsApp Online Chat!