• Na kontaktoni
 • 中文简体 Shqipe中文

klasifikim

Gazete

Kontaktoni ekipin tone

 • Holdings Shërojnë Forca Bio-Meditech Kufizuar
 • Shto: 6788 Songze Avenue, Qingpu District, Shanghai 201706, China
 • Tel: + 86-21-62728646
 • Fax: + 86-21-62710529
 • E-mail: exportglobal@healforce.com
 • Personi kontaktues: Mr. Bill Shum
 • Website: www.healforce.com
 • HFsafe 900LC / 1200LC / 1500LC / 1800LC
  HFsafe 900LC / 1200LC / 1500LC / 1800LC
  Me një rekord të gjerë pista e sigurisë dhe të performancës, kabinete HFsafe LC bërë investime ideale për një gamë të gjerë të kërkesave duke përfshirë punën me agjentë infektivë që kërkojnë Biosafety Niveli 1, 2 ose 3 kontrollin.
  Lexo më shumë
 • HFsafe 900/1200/1500/1800 (Motorizuar Type)
  HFsafe 900/1200/1500/1800 (Motorizuar Type)
  Shëroni Force HFsafe biosigurinë kabinete vendosur standarde në cilësi, dizajn, dhe risi që vjen nga një trashëgimi prej mbi 25 vjet përvojë. Në Shërojnë Force ne e dimë se sa e rëndësishme është që të ofrojë një nivel të lartë të mbrojtjes për një operatori, produktit dhe mjedisit me teknologji të përparuar. Me një rekord të gjerë pista e sigurisë dhe të performancës, kabinete HFsafe bëjë investime ideale për një gamë të gjerë e aplikacioneve përfshijnë punën me agjentë infektivë që kërkojnë Biosafety Niveli 1, 2 ose 3 kontrollin.
  Lexo më shumë
 • HFsafe 900/1200/1500/1800 (Manual Type)
  HFsafe 900/1200/1500/1800 (Manual Type)
  Shëroni Force HFsafe biosigurinë kabinete vendosur standarde në cilësi, dizajn, dhe risi që vjen nga një trashëgimi prej mbi 25 vjet përvojë. Është Class II Lloji A2 model me derë manual operacion, duke siguruar një rekord të gjerë gjurmët e sigurisë dhe të performancës.
  Lexo më shumë
Copyright © 2017 shërojnë Force. Të gjitha të drejtat e rezervuara.
WhatsApp Online Chat!