• Na kontaktoni
 • 中文简体 Shqipe中文

klasifikim

Gazete

Kontaktoni ekipin tone

 • Holdings Shërojnë Forca Bio-Meditech Kufizuar
 • Shto: 6788 Songze Avenue, Qingpu District, Shanghai 201706, China
 • Tel: + 86-21-62728646
 • Fax: + 86-21-62710529
 • E-mail: exportglobal@healforce.com
 • Personi kontaktues: Mr. Bill Shum
 • Website: www.healforce.com
 • HFsafe 900LC / 1200LC / 1500LC / 1800LC
  HFsafe 900LC / 1200LC / 1500LC / 1800LC
  Me një rekord të gjerë pista e sigurisë dhe të performancës, kabinete HFsafe LC bërë investime ideale për një gamë të gjerë të kërkesave duke përfshirë punën me agjentë infektivë që kërkojnë Biosafety Niveli 1, 2 ose 3 kontrollin.
  Lexo më shumë
 • HFsafe 900/1200/1500/1800 (Motorizuar Type)
  HFsafe 900/1200/1500/1800 (Motorizuar Type)
  Shëroni Force HFsafe biosigurinë kabinete vendosur standarde në cilësi, dizajn, dhe risi që vjen nga një trashëgimi prej mbi 25 vjet përvojë. Në Shërojnë Force ne e dimë se sa e rëndësishme është që të ofrojë një nivel të lartë të mbrojtjes për një operatori, produktit dhe mjedisit me teknologji të përparuar. Me një rekord të gjerë pista e sigurisë dhe të performancës, kabinete HFsafe bëjë investime ideale për një gamë të gjerë e aplikacioneve përfshijnë punën me agjentë infektivë që kërkojnë Biosafety Niveli 1, 2 ose 3 kontrollin.
  Lexo më shumë
 • HFsafe-900TE / 1200TE / 1500TE / 1800TE (Manual Type)
  HFsafe-900TE / 1200TE / 1500TE / 1800TE (Manual Type)
  Shëroni Force HFsafe klasës II tipit B2 kabinete biosigurinë vendosur standarde në cilësi, dizajn, dhe risi që vjen nga një trashëgimi prej mbi 25 vjet experience.We japin informacion urdhërimin dhe asistencë teknike në zgjedhjen e punës duhur kanal për instalimin tuaj
  Lexo më shumë
 • HFsafe-900TE / 1200TE / 1500TE / 1800TE (motorizuar Type)
  HFsafe-900TE / 1200TE / 1500TE / 1800TE (motorizuar Type)
  Shëroni Force HFsafe B2 biosigurinë kabinete vendosur standarde në cilësi, dizajn, dhe risi që vjen nga një trashëgimi prej mbi 25 vjet përvojë. Në Shërojnë Force ne e dimë se sa e rëndësishme është që të ofrojë një nivel të lartë të mbrojtjes për një operatori, produktit dhe mjedisit me teknologji të përparuar.
  Lexo më shumë
 • HF 100
  HF 100
  HF100 është një inkubator multi-gazi, me oksigjen funksionin e Kontrollit
  pikat kyçe
  - 90 ℃ sistemit kundër ndotjes
  - Mirëmbajtja pa sensor oksid zirconium
  - kontrollin e saktë CO2 dhe shërim të menjëhershëm
  - lagështia Constant
  Lexo më shumë
 • HF 90
  HF 90
  HF90 është një ajër veshur, direkte CO2 ngrohjes inkubator, me 90 ℃ lagështi ngrohjes sistemit dekontaminimi
  pikat kyçe
  - Kontrolli parandalues ndotje
  - 90 ℃ sistemit kundër ndotjes
  - përdorshmërisë lartë dhe i përshtatshëm
  - kontrollin e saktë CO2 dhe shërim të menjëhershëm
  Lexo më shumë
 • HF151UV
  HF151UV
  HF151UV është një ajër veshur, të drejtpërdrejtë të ngrohjes CO2 inkubator, me UV sistemit dekontaminimi
  pikat kyçe
  - 151L kapacitet të brendshëm
  - Kontrolli parandalues ndotje
  - Sistemi dezinfektim UV
  - kontrollin e saktë CO2 dhe shërim të menjëhershëm
  Lexo më shumë
 • HF 212UV
  HF 212UV
  HF212UV është një ajër veshur, të drejtpërdrejtë të ngrohjes CO2 inkubator, me UV sistemit dekontaminimi
  pikat kyçe
  - 212L kapacitet të brendshëm
  - Kontrolli parandalues ndotje
  - Sistemi dezinfektim UV
  - kontrollin e saktë CO2 dhe shërim të menjëhershëm
  Lexo më shumë
Copyright © 2017 shërojnë Force. Të gjitha të drejtat e rezervuara.
WhatsApp Online Chat!