• Na kontaktoni
 • 中文简体 Shqipe中文

klasifikim

Gazete

Kontaktoni ekipin tone

 • Holdings Shërojnë Forca Bio-Meditech Kufizuar
 • Shto: 6788 Songze Avenue, Qingpu District, Shanghai 201706, China
 • Tel: + 86-21-62728646
 • Fax: + 86-21-62710529
 • E-mail: exportglobal@healforce.com
 • Personi kontaktues: Mr. Bill Shum
 • Website: www.healforce.com
 • Easy EKG Monitor - PC-80A (Bluetooth 4.0)
  Easy EKG Monitor - PC-80A (Bluetooth 4.0)
  Kjo Easy EKG Monitor është menduar për matjen dhe regjistrimin e waveform EKG dhe norma mesatare e zemrës së pacientit të rriturve. Ai është
  i zbatueshëm për përdorim në klinika dhe shtëpi, dhe i përshtatshëm për të vepruar nga vetë pacientët.
  Lexo më shumë
 • Easy EKG Monitor - Prince-180D (3 çojë mu ...
  Easy EKG Monitor - Prince-180D (3 çojë mu ...
  Kjo Easy EKG Monitor është menduar për matjen dhe regjistrimin e waveform EKG dhe norma mesatare e zemrës së pacientit të rriturve. Ai është
  i zbatueshëm për përdorim në klinika dhe shtëpi, dhe i përshtatshëm për të vepruar nga vetë pacientët.
  Lexo më shumë
 • Easy EKG Monitor - Prince-180B (B0)
  Easy EKG Monitor - Prince-180B (B0)
  Kjo Easy EKG Monitor është menduar për matjen dhe regjistrimin e waveform EKG dhe norma mesatare e zemrës së pacientit të rriturve. Ai është
  i zbatueshëm për përdorim në klinika dhe shtëpi, dhe i përshtatshëm për të vepruar nga vetë pacientët.
  Lexo më shumë
 • Easy EKG Monitor - Prince-180B (B1) (Cont ...
  Easy EKG Monitor - Prince-180B (B1) (Cont ...
  Kjo Easy EKG Monitor është menduar për matjen dhe regjistrimin e waveform EKG dhe norma mesatare e zemrës së pacientit të rriturve. Ai është
  i zbatueshëm për përdorim në klinika dhe shtëpi, dhe i përshtatshëm për të vepruar nga vetë pacientët.
  Lexo më shumë
 • Easy EKG Monitor - Prince-180A
  Easy EKG Monitor - Prince-180A
  Kjo Easy EKG Monitor është menduar për matjen dhe regjistrimin e waveform EKG dhe norma mesatare e zemrës së pacientit të rriturve. Ai është
  i zbatueshëm për përdorim në klinika dhe shtëpi, dhe i përshtatshëm për të vepruar nga vetë pacientët.
  Lexo më shumë
Copyright © 2017 shërojnë Force. Të gjitha të drejtat e rezervuara.
WhatsApp Online Chat!