• Na kontaktoni
 • 中文简体 Shqipe中文

klasifikim

Gazete

Kontaktoni ekipin tone

 • Holdings Shërojnë Forca Bio-Meditech Kufizuar
 • Shto: 6788 Songze Avenue, Qingpu District, Shanghai 201706, China
 • Tel: + 86-21-62728646
 • Fax: + 86-21-62710529
 • E-mail: exportglobal@healforce.com
 • Personi kontaktues: Mr. Bill Shum
 • Website: www.healforce.com
 • Majë e gishtit Pulse Oximeter Prince-100B3
  Majë e gishtit Pulse Oximeter Prince-100B3
  Prince-100B Series përdor ekran OLED / STN, SpO2 dhe norma impuls mund të lexohet nga një kënd më të gjerë deri në 170 shkallë, dhe përveç kësaj, ekrani mund të ndërrohen në 2 ose 4 drejtime. Shtesë teknologji Anti-mocion bën Prince-100B Seria e qëndrueshme në situata që janë të vështirë të tilla si pacientët kanë sëmundjen e Parkinsonit.
  Lexo më shumë
 • Majë e gishtit Pulse Oximeter Prince-100B5
  Majë e gishtit Pulse Oximeter Prince-100B5
  Prince-100B Series përdor ekran OLED / STN, SpO2 dhe norma impuls mund të lexohet nga një kënd më të gjerë deri në 170 shkallë, dhe përveç kësaj, ekrani mund të ndërrohen në 2 ose 4 drejtime. Shtesë teknologji Anti-mocion bën Prince-100B Seria e qëndrueshme në situata që janë të vështirë të tilla si pacientët kanë sëmundjen e Parkinsonit.
  Lexo më shumë
 • Majë e gishtit Pulse Oximeter - Prince-100B
  Majë e gishtit Pulse Oximeter - Prince-100B
  Ky model i ri është versioni i up-to-date e princit-100B series.And ajo ndan shumicën e gems e seri 100B. Por vetëm
  ky model është i aftë për të qenë e ujit-provë, crash-provë dhe shok-provë. Edhe në qoftë se ju aksidentalisht heq dorë, në qoftë se ju derdh ujë mbi atë, ose në qoftë se ju dridhen gishtin kur duke u testuar, ajo ende mund të kandidojë shumë mirë.
  Definitely më të mirë majë e gishtit oximeter deri tani.
  Lexo më shumë
 • zgjuar Oxi-sensor
  zgjuar Oxi-sensor
  Oxisensor është një lartë-saktësinë SpO2 Sonda me qark të integruar matjes oksigjen.
  Lexo më shumë
 • Easy EKG Monitor - PC-80A (Bluetooth 4.0)
  Easy EKG Monitor - PC-80A (Bluetooth 4.0)
  Kjo Easy EKG Monitor është menduar për matjen dhe regjistrimin e waveform EKG dhe norma mesatare e zemrës së pacientit të rriturve. Ai është
  i zbatueshëm për përdorim në klinika dhe shtëpi, dhe i përshtatshëm për të vepruar nga vetë pacientët.
  Lexo më shumë
 • Oximeter veterinare - Prince-100V
  Oximeter veterinare - Prince-100V
  Oximeter
  mund të jetë e pajisur me sensorë universale, duke përfshirë të ndryshme
  adapters për vende të ndryshme të matjes, të tilla si gisht, këmbë, këmbë
  dhe shputë.
  Lexo më shumë
 • Dore Pulse Oximeter - Prince-100h (kokoçel ...
  Dore Pulse Oximeter - Prince-100h (kokoçel ...
  Oximeter Dore për qëllim të përdoret në spital, tjetër
  komuniteti mjekësor dhe në shtëpi. Ajo është në dispozicion dhe
  i përshtatshëm për ju për të monitoruar SpO2 në afat të gjatë, ndërsa
  duke fjetur ose në aktivitete të tjera të përditshme të njëjtën kohë
  Lexo më shumë
 • Palm Pulse Oximeter - Prince-100F
  Palm Pulse Oximeter - Prince-100F
  Ky produkt është i zbatueshëm për montioring SpO2 dhe PR.
  Lexo më shumë
Copyright © 2017 shërojnë Force. Të gjitha të drejtat e rezervuara.
WhatsApp Online Chat!