• Na kontaktoni
  • 中文简体 Shqipe中文

klasifikim

Gazete

Kontaktoni ekipin tone

  • Holdings Shërojnë Forca Bio-Meditech Kufizuar
  • Add: 6788 Songze Avenue, Qingpu District, Shanghai 201706, China
  • Tel: + 86-21-62728646
  • Fax: + 86-21-62710529
  • E-mail: exportglobal@healforce.com
  • Personi kontaktues: Mr. Bill Shum
  • Website: www.healforce.com

Ministria e Shëndetësisë e vizitës së Zambia kujdestar për të shërojnë Force për 3 projekte të mëdha në spital

 Date: 2018/06/26 14:05:02

Ministria e Shëndetësisë e vizitës së Zambia kujdestar për të shërojnë Force për 3 projekte të mëdha në spital

Më 25 maj, Ministria e Shëndetësisë së Zambia Zyrtarët mjekësore, accompied nga Ms.Wang, një anëtar i Bordit të drejtorit në Shërojnë Forca Bio-Meditech Holdings Limited, Z. Jian Zhang, Marketing Manager dhe z Zhen Zhang, Sales International drejtori, kishte një vizitë për të shëruar Force Bio-Meditech Holdings Limited për 3 projekte të mëdha spitalore.

800_450_8efb46268fb2ddfebbaa2821f7a8cbe5 800_450_27c75be2cceb2cdf7f13c9a4449db504 800_450_71be6771c88b99f7b12cdab97d697113 800_450_89f9f0d37a1432f3ae6f6e55e4763e31 800_450_3812a287836ec17c86ccccb27a14daca 800_450_8599c716323ee6cea5ec8dfee304e5fb 800_450_25174967f56dce89d5e8ce41946115af 800_450_e806851bd7da308ac7ef1dd27a527883 800_450_ec3883e58b8681640c505d5d51e254dc 800_600_12dbd1864f29c4ee5a6279e463367e04 800_600_26fc6e81bf91e76c7cc5f9d05f6c21c9

Copyright © 2017 shërojnë Force. Të gjitha të drejtat e rezervuara.
WhatsApp Online Chat!