• Na kontaktoni
  • 中文简体 Shqipe中文

Lajmet e fundit
Ministria e Shëndetësisë e vizitës së Zambia kujdestar 'për të shëruar Force për 3 projekte të mëdha në spital më 25, maj, Ministria e Shëndetësisë i oficerëve Zambia mjekësore, accompied nga Ms.Wang, një anëtar i Bordit të Drejtorëve në Shërojnë Forca Bio-Meditech Holdings Limited, Z. Jian Zhang, Marketing Manage ...
Si ju mund të vëreni se shërojnë logo forcës është një varkë me vela sepse ne jemi të përkushtuar që të lundrojnë me ty në shkencë dhe shëndetësore të botës me teknologjitë innovted, cilësia e besueshme dhe të shërbimit. Vela varkë nuk është vetëm një shenjë, por edhe një veprim i vërtetë në vend. Shërojnë sails fuqi të Kinës ...
  • Holdings Shërojnë Forca Bio-Meditech Kufizuar
  • + 86-21-62728646
  • + 86-21-62710529
  • E-mail: export@healforce.com
Copyright © 2017 shërojnë Force. Të gjitha të drejtat e rezervuara.
WhatsApp Online Chat!