• Контактирајте не
 • 简体中文 繁體中文

класификација

Билтен

Контактирајте го нашиот тим

 • Исцели сили Био-meditech Holdings Limited
 • Додадете: 6788 Songze авенија во Њујорк, Qingpu округ, Шангај 201.706, Кина
 • Тел: + 86-21-62728646
 • Факс: + 86-21-62710529
 • Е-пошта: exportglobal@healforce.com
 • Лице за контакт: Г-дин. Бил Шум
 • Веб-страница: www.healforce.com
 • Единица ICU Висина на снабдување
  Единица ICU Висина на снабдување
  Медицинската технологија опремена Ors и ICUs со моќни опрема. Професионалци треба решение да се организираат сите уреди во оптимален начин за ефикасна работа на крајот за доброто на пациентите. Добро воспоставена Исцели сили снабдување таванот единици се подобри ефикасноста на работното место со уреди за подигнување на подот, инкорпорирање на места и позиционирање нив директно до точка на акутна нега.
  Прочитај повеќе
 • TopSUN
  TopSUN
  Револуционерна LED осветлување технологија: Брилијантен Четирицифрена боја микс концепт
  Light sources with four colors( Green, Amber, Red and Warm/Cold White) are mixed excatly where it is created (in the unique light beam condensor)- but not in the surgical field, which brings super high CRI (Ra>=95).Meanwhile, the New Light Source requires less LEDs to reach a ideal illuminance with lower irradiated heat.
  Прочитај повеќе
 • Или единица на таванот на снабдување
  Или единица на таванот на снабдување
  Медицинската технологија опремена Ors и ICUs со моќни опрема. Професионалци треба решение да се организираат сите уреди во оптимален начин за ефикасна работа на крајот за доброто на пациентите. Добро воспоставена Исцели сили снабдување таванот единици се подобри ефикасноста на работното место со уреди за подигнување на подот, инкорпорирање на места и позиционирање нив директно до точка на акутна нега.
  Прочитај повеќе
 • TopLED
  TopLED
  Како иноватор и пионер во модерната работа shadowless лесната индустрија, Исцели сили вклучува LED (диоди кои емитуваат светлина) и зрак поостри технологии во развој на производот на TopLED серија. Надополнувајќи својата одлична Toplite хируршки светилки, Исцели сили сега има најмногу широк избор на производи за осветлување на хируршка област што може да послужи за најразновидните хируршки ситуации.
  Прочитај повеќе
 • Toplite-F II Серија
  Toplite-F II Серија
  Квантен скок станува особено очигледно во модерните оперативни соба, со критериуми за безбедност, ефикасност и економичност. Спроведување на експертиза во хируршки осветлување и снабдување таванот единици, Исцели сили нуди интегрирани системи операционата сала во текот на индустријата за доброто на пациентите и медицинскиот персонал.
  Прочитај повеќе
 • Toplite-F серијата
  Toplite-F серијата
  Квантен скок станува особено очигледно во модерните оперативни соба, со критериуми за безбедност, ефикасност и економичност. Спроведување на експертиза во хируршки осветлување и снабдување таванот единици, Исцели сили нуди интегрирани системи операционата сала во текот на индустријата за доброто на пациентите и медицинскиот персонал.
  Прочитај повеќе
 • Toplite-G серијата
  Toplite-G серијата
  Квантен скок станува особено очигледно во модерните оперативни соба, со критериуми за безбедност, ефикасност и економичност. Спроведување на експертиза во хируршки осветлување и снабдување таванот единици, Исцели сили нуди интегрирани системи операционата сала во текот на индустријата за доброто на пациентите и медицинскиот персонал.
  Прочитај повеќе
 • Toplite-P серијата
  Toplite-P серијата
  Квантен скок станува особено очигледно во модерните оперативни соба, со критериуми за безбедност, ефикасност и економичност. Спроведување на експертиза во хируршки осветлување и снабдување таванот единици, Исцели сили нуди интегрирани системи операционата сала во текот на индустријата за доброто на пациентите и медицинскиот персонал.
  Прочитај повеќе
Copyright © 2017 Исцели сили. Сите права се задржани.
WhatsApp Онлајн Chat!