• Контактирајте не
 • 简体中文 繁體中文

класификација

Билтен

Контактирајте го нашиот тим

 • Исцели сили Био-meditech Holdings Limited
 • Додадете: 6788 Songze авенија во Њујорк, Qingpu округ, Шангај 201.706, Кина
 • Тел: + 86-21-62728646
 • Факс: + 86-21-62710529
 • Е-пошта: exportglobal@healforce.com
 • Лице за контакт: Г-дин. Бил Шум
 • Веб-страница: www.healforce.com
 • Smart Плус Е
  Smart Плус Е
  Комплементарни техники за прочистување на водата, вклучувајќи electrodeionization state-of-the-art, обезбедување на испорака на постојан и сигурен квалитет тип 2 чиста вода
  Прочитај повеќе
 • Smart ROP
  Smart ROP
  Smart ROP серија производство на високо квалитетни чиста вода со супериорен отпорност и ниска TOC (<30ppb)
  Прочитај повеќе
 • Smart RO (15,30L / h)
  Smart RO (15,30L / h)
  Обезбедува 15 или 30 литри / час на пречистената вода по цена која може да се спореди со усогласената прочистена вода во шишиња без да се расправаме на постојано нарачување и складирање. Паметна 15/30 е рентабилна и е повеќе еколошки од традиционалната дестилација единици.
  На единицата компактна големина овозможува таа да биде поставен на или под клупа, монтиран на ѕидот или вградени во кабинет.
  Прочитај повеќе
 • Smart RO (15,30L / h)
  Smart RO (15,30L / h)
  Обезбедува 15 или 30 литри / час на пречистената вода по цена која може да се спореди со усогласената прочистена вода во шишиња без да се расправаме на постојано нарачување и складирање. Паметна 15/30 е рентабилна и е повеќе еколошки од традиционалната дестилација единици.
  На единицата компактна големина овозможува таа да биде поставен на или под клупа, монтиран на ѕидот или вградени во кабинет.
  Прочитај повеќе
 • RO (50,100L / h)
  RO (50,100L / h)
  Типични апликации
  - канал за прочистување на водата лабораторија
  - Општи хемија
  - Лабораториски машина за перење
  - канал за автоклав и климатските комора
  - подготовка Тампон
  Прочитај повеќе
 • RO (50,100,150L / h)
  RO (50,100,150L / h)
  Цена-ефикасно обезбедува 50.100.150 литри / час на компатибилен прочистена вода. На SMART 50/100/150 обезбедува континуирано снабдување на прочистена вода за инсталации како што се единствен машини за дезинфекција и ендоскоп reprocessors.
  Прочитај повеќе
 • Smart ROB / Smart ROB-R (15,30L / h)
  Smart ROB / Smart ROB-R (15,30L / h)
  Smart ROB систем може да произведе CAP / CLSI Тип I реагенс вода за клинички analyzer.It овозможува директна врска и работа на интернет. Независни излез рачна контрола на вода може да се користи за дополнителни апликации.
  Прочитај повеќе
 • Smart ROB / Smart ROB-R (50,100,150L / h)
  Smart ROB / Smart ROB-R (50,100,150L / h)
  Smart ROB систем може да произведе CAP / CLSI Тип I реагенс вода за клинички analyzer.It овозможува директна врска и работа на интернет. Независни излез рачна контрола на вода може да се користи за дополнителни апликации.
  Прочитај повеќе
Copyright © 2017 Исцели сили. Сите права се задржани.
WhatsApp Онлајн Chat!