• Контактирајте не
 • 简体中文 繁體中文

класификација

Билтен

Контактирајте го нашиот тим

 • Исцели сили Био-meditech Holdings Limited
 • Додадете: 6788 Songze авенија во Њујорк, Qingpu округ, Шангај 201.706, Кина
 • Тел: + 86-21-62728646
 • Факс: + 86-21-62710529
 • Е-пошта: exportglobal@healforce.com
 • Лице за контакт: Г-дин. Бил Шум
 • Веб-страница: www.healforce.com
 • HFsafe 900LC / 1200LC / 1500LC / 1800LC
  HFsafe 900LC / 1200LC / 1500LC / 1800LC
  Со широко учинокот на безбедноста, сигурноста и перформансите, HFsafe LC кабинети се направи идеален инвестиции за широк спектар на апликации, вклучувајќи работа со инфективните агенси кои бараат биосигурност Ниво 1, 2 или 3 задржување.
  Прочитај повеќе
 • HFsafe 900/1200/1500/1800 (Моторизирани тип)
  HFsafe 900/1200/1500/1800 (Моторизирани тип)
  Исцели сили HFsafe биосигурност кабинети постави стандард во квалитет, дизајн и иновации, кој доаѓа од наследство од над 25 години работно искуство. На Исцели сили знаеме колку е важно да понуди високо ниво на заштита на операторот, производ и животната средина, со напредна технологија. Со широко учинокот на безбедноста, сигурноста и перформансите, HFsafe кабинети се направи идеален инвестиции за широк спектар на апликации вклучуваат работа со инфективните агенси кои бараат биосигурност Ниво 1, 2 или 3 задржување.
  Прочитај повеќе
 • HFsafe-900TE / 1200TE / 1500TE / 1800TE (рачна)
  HFsafe-900TE / 1200TE / 1500TE / 1800TE (рачна)
  Исцели сили HFsafe класа II тип Б2 биосигурност кабинети постави стандард во квалитет, дизајн и иновации, кој доаѓа од наследство од над 25 години experience.We обезбеди нарачување на информации и техничка помош во изборот на правото работа канал за вашата инсталација
  Прочитај повеќе
 • HFsafe-900TE / 1200TE / 1500TE / 1800TE (Моторизирани тип)
  HFsafe-900TE / 1200TE / 1500TE / 1800TE (Моторизирани тип)
  Исцели сили HFsafe Б2 биосигурност кабинети постави стандард во квалитет, дизајн и иновации, кој доаѓа од наследство од над 25 години работно искуство. На Исцели сили знаеме колку е важно да понуди високо ниво на заштита на операторот, производ и животната средина, со напредна технологија.
  Прочитај повеќе
 • HF 100
  HF 100
  HF100 е инкубатор мулти-гас, со функција за контрола на кислород
  клучни точки
  - 90 ℃ деконтаминација систем
  - без одржување сензор циркониум оксид
  - Прецизна контрола на CO2 и непосредно
  - Постојано влажност
  Прочитај повеќе
 • HF 90
  HF 90
  HF90 е воздушна обвивка, директно инкубатор топлина CO2, со 90 ℃ влажна топлина деконтаминација систем
  клучни точки
  - Превентивната контрола контаминација
  - 90 ℃ деконтаминација систем
  - Супериорен употребливост и лесен
  - Прецизна контрола на CO2 и непосредно
  Прочитај повеќе
 • HF151UV
  HF151UV
  HF151UV е воздушна обвивка, за директна топлина инкубатор CO2, со УВ деконтаминација систем
  клучни точки
  - 151L внатрешни капацитет
  - Превентивната контрола контаминација
  - систем УВ деконтаминација
  - Прецизна контрола на CO2 и непосредно
  Прочитај повеќе
 • HF 212UV
  HF 212UV
  HF212UV е воздушна обвивка, за директна топлина инкубатор CO2, со УВ деконтаминација систем
  клучни точки
  - 212L внатрешни капацитет
  - Превентивната контрола контаминација
  - систем УВ деконтаминација
  - Прецизна контрола на CO2 и непосредно
  Прочитај повеќе
Copyright © 2017 Исцели сили. Сите права се задржани.
WhatsApp Онлајн Chat!