• Контактирајте не
 • 简体中文 繁體中文

класификација

Билтен

Контактирајте го нашиот тим

 • Исцели сили Био-meditech Holdings Limited
 • Додадете: 6788 Songze авенија во Њујорк, Qingpu округ, Шангај 201.706, Кина
 • Тел: + 86-21-62728646
 • Факс: + 86-21-62710529
 • Е-пошта: exportglobal@healforce.com
 • Лице за контакт: Г-дин. Бил Шум
 • Веб-страница: www.healforce.com
 • Лесно ЕКГ монитор - PC-80а (Bluetooth 4.0)
  Лесно ЕКГ монитор - PC-80а (Bluetooth 4.0)
  Оваа лесна ЕКГ монитор е наменет за мерење и снимање на ЕКГ бранови и просечната отчукувањата на срцето на пациентот за возрасни. Тоа е
  се применува за употреба во клиниките и домови, и удобен за работа од страна на самите пациенти.
  Прочитај повеќе
 • Лесно ЕКГ монитор - принцот-180D (3 водството општини ...
  Лесно ЕКГ монитор - принцот-180D (3 водството општини ...
  Оваа лесна ЕКГ монитор е наменет за мерење и снимање на ЕКГ бранови и просечната отчукувањата на срцето на пациентот за возрасни. Тоа е
  се применува за употреба во клиниките и домови, и удобен за работа од страна на самите пациенти.
  Прочитај повеќе
 • Лесно ЕКГ монитор - принцот-180B (B0)
  Лесно ЕКГ монитор - принцот-180B (B0)
  Оваа лесна ЕКГ монитор е наменет за мерење и снимање на ЕКГ бранови и просечната отчукувањата на срцето на пациентот за возрасни. Тоа е
  се применува за употреба во клиниките и домови, и удобен за работа од страна на самите пациенти.
  Прочитај повеќе
 • Лесно ЕКГ монитор - принцот-180B (Б1) (конт ...
  Лесно ЕКГ монитор - принцот-180B (Б1) (конт ...
  Оваа лесна ЕКГ монитор е наменет за мерење и снимање на ЕКГ бранови и просечната отчукувањата на срцето на пациентот за возрасни. Тоа е
  се применува за употреба во клиниките и домови, и удобен за работа од страна на самите пациенти.
  Прочитај повеќе
 • Лесно ЕКГ монитор - принцот-180A
  Лесно ЕКГ монитор - принцот-180A
  Оваа лесна ЕКГ монитор е наменет за мерење и снимање на ЕКГ бранови и просечната отчукувањата на срцето на пациентот за возрасни. Тоа е
  се применува за употреба во клиниките и домови, и удобен за работа од страна на самите пациенти.
  Прочитај повеќе
Copyright © 2017 Исцели сили. Сите права се задржани.
WhatsApp Онлајн Chat!